Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe teşhisi!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe teşhisi!

16.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk müsabakanın şampiyonluğun kırılma maçı olarak görüyor.

Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçe teşhisi

Galatasaray’da İstanbulspor maçına büyük önem veriliyor. Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibine göre, bu akşamki karşılaşmayı kazanmaları durumunda şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj sağlanacak.

Sarı-kırmızılı teknik kadro, İstanbulspor karşılaşmasının kayıpsız geçilmesi halinde ligde psikolojik kırılma yaşanacağını düşünüyor. Buruk’un, “Kazanmamız ile birlikte Fenerbahçe’nin üzerindeki baskı ve stres de artacak” dediği belirtildi. Diğer taraftan bugünkü maçla ilgili uyarılar yapan sarı-kırmızılı teknik adamın, İstanbulspor’un hızlı ataklarına ve savunma arkasına atılan toplara dikkat çektiği belirtildi. Galatasaray’da İstanbulspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, İstanbul’daki diğer maçlar öncesinde olduğu gibi kampa girmedi.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

İSTANBULSPOR: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet Yeşil, Ali, Ba, Lokilo, Onur, Rroca, Ethemi, Eze

GALATASARAY: Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Dev maç Bitigen’in
Spor Toto Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karadeniz ekibi, Bitigen yönetiminde ligde 11 maça çıkarken, 10 galibiyet, bir beraberlik gördü. Fenerbahçe ise Bitigen yönetiminde çıktığı 9 karşılaşmadan 7 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı.

Diğer maçların hakemleri ise şöyle:
YARIN:
17.00 Başakşehir-Ümraniyespor: Burak Pakkan,
20.00 MKE Ankaragücü Antalyaspor: Ümit Öztürk,
20.00 Fatih Karagümrük-Adana Demirspor: Kadir Sağlam

Haberin Devamı