Galatasaray Galatasaray'da orta saha transferi netleşiyor! Canlı yayında duyurdu

Galatasaray'da orta saha transferi netleşiyor! Canlı yayında duyurdu

04.09.2023 - 15:48 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını gruplara yazdıran ve Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam sarı-kırmızılılar milli araya moralli girdi. Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılıların bu akşam bir transferi bitirmesi bekleniyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi eleyerek adını gruplara yazdıran Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki Gaziantep FK galibiyetiyle milli araya moralli girdi. Galatasaray'da gözler şimdi transferlere çevrildi. Sarı-kırmızılılar bu akşam en az 1 transferi bitirerek UEFA listesine eklemeyi planlıyor. 

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. 

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GERİ DÖNÜŞLER BİZİM GENLERİMİZDE VAR"

"Melissa Vargas elmas gibi parladı. Bu başarı yılların getirdiği birikimin sonucu. Türk voleybolu kulüpler bazında hep başarılar elde ediyordu. Hep Neslihan'ı biliriz voleybolda şimdi onun boşluğunu Vargas dolduruyor. Farklı bir milletten olup Türk milli takımına bu kadar yakışan başka oyuncu yoktur. Bu takım gururumuz. Çağdaş, laik cumhuriyeti çok güzel temsil eden bir takım görüyoruz. Her türlü gururla kendisini izlettiren bir takım. Her maçın bir hikayesi var. Geri dönüşler var. Bu geri dönüşler bana 2008'i hatırlattı. Bu takım geri dönüşlere imza attı. Her iki maçta da bir geri dönüş var. Bu geri dönüşler bizim genlerimizde var sanki biraz."

Haberin Devamı

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

"AVRUPA SONRASI LİGDE KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"

"Galatasaray için kolay bir maç oldu. Bir Avrupa maçından çıkıp ligde deplasmanda kazanmak önemliydi. Maça Icardi damgasını vurdu. Sezona iyi başladı. Galatasaray'ı taşıyor. Icardi değerli goller atıyor. Galatasaray'a puanlar kazandıran turu getiren goller atıyor. Icardi bu performansıyla aldığı parayı hak ettiğini şimdiden gösterdi. Falcao da iyi bir transferdi ama Icardi başka bir seviye. Maçta bir müdahale aldı. Djilobodji'nin hareketi masum değildi. Mauro Icardi'ye karşı bir sertlik var hakemler buna göz yumuyor. Kaliteli oyuncuları koruyalım. Kasapın biri gelecek dalacak aylarca oyuncu sahalardan uzak kalacak. Bir kazma geliyor bir tekmeyle adamın ciddi şekilde sakatlanmasına neden olabilecek pozisyona sebebiyet veriyor. Icardi çok sevilen bir oyuncu. Göz göre gör sakatlanacak müdahalelere izin verilmemesi gerekiyor. Dokunulmazlığı yok ama yapılan faul masumane değil. Hakemin neden kırmızı kart göstermediğini anlamadım."

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

"GALATASARAY YİNE ŞAMPİYON OLACAK"

"Kerem Demirbay çok iyi oynadı. Galatasaray için çok önemliydi. Kerem Aktürkoğlu da gayet iyi bir performans sergiledi ama maçın sonunda Galatasaray sanki hakemlerle kazanmış gibi algı yapılıyor. Buna dikkat etmek lazım. Galatasaray tarihin en büyük algı manüpilasyonlarıyla karşı karşıya kalıyor. Kimse hayal görmesin 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray olacak. Ben söylüyorsam gerçekleşiyor. 2018-2019 ve geçen sezon söyledim Galatasaray şampiyon oldu."

Haberin Devamı

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

"ÇITAYI YÜKSEĞE KOYARSANIZ BUNU TARAFTARA ANLATAMAZSINIZ"

"Galatasaray'da aylardır transfer belirsizliği var. Erden Timur'un iyi bir transfer dönemi geçirdiğini düşünüyorum. Galatasaray'ın yaptığı flaş transferleri küçümseyemezsiniz. Yanlış oluyorsa da yanlışı söyleyeceğiz. Dün gece geç saatlerde Galatasaray, Vecino ile anlaştı. Bu bilgi ortaya çıkınca sosyal medyada da bunun yansımaları oldu. Ben de fikrimi söyledim. Çıta o kadar yüksekti ki Amrabat, Gravenberch, Fofana gibi isimleri konuştuk. Amrabat 30 milyon euroya Manhester United'a gitti. Fofana için 40 milyon euro istediler. Gravenberch için de 40 milyon euro istediler. Erden Timur'u burada eleştirebilirim bunların zaten imkanı yoktuç. Fred'i alabilirdi Galatasaray... Uruguay Milli Takımı'nda Vecino olduğunda Torreira 6 numara oynuyordu. Galatasaray'ın anlaştığı şartlar 3.5 milyon euro bonservis ve 2.4 milyon eurodan 4 yıllık anlaşma. Galatasaray'da çıtayı bu kadar yükseğe koyarsanız bunu taraftara anlatamazsınız. Taraftar bu işin önemli bir tarafı. Erden Timur'a büyük bir oyun oynanıyor. Bu sezon ciddi bir yatırım yapıldı. Burada Galatasaray'ın değerlerine karalama kampanyası yapılarak aşağı çekilmeye çalışılıyor. Yunus Akgün ve Berkan Kutlu sırf bu yüzden gitti. Metin Öztürk'e bu yönde bir algı çalışması yapıldı."

Haberin Devamı

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

"ERDEN TİMUR ÇOK DUYGUSAL"

"Erden Timur çok iyi niyetli ama Erden Timur'un zayıf karnını söyleyeyim çok duygusal... Sosyal medyada Galatasaraylı olmayan ama Galatasaraylı gözüken bazı hesaplar var. Galatasaraylı gözüken ama başkalarıyla işbirliği içinde olan hesaplar var. İstediğiniz kadar uğraşın sizin kimlerle işbirliği içinde olduğunuz ortaya çıkıyor."

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

"GALATASARAY'IN UÇAĞI 500-T'YE DÖNDÜ"

Haberin Devamı

"Ben sosyal medyada şöyle bir paylaşım yaptım "Çıtayı bu kadar yüksek tutarsan tepki de kaçınılmazdır." dedim. Sosyal medyada linçiçin örgütlenen bir grup var. Gemiyi önce fareler terk eder. Galatasaray'ın bu yönetimine inanmayan varsa varsın terk etsin. Ben bu takıma güvendiğimi söylüyorum. Çıtayı bu kadar yükseğe koyarsan Inter ve Lazio'da yıllarca oynamış Uruguay Milli Takımı'nın oyuncusunu istemezsin. Bu durumu abartmaya gerek tyok. Taraftarın hassas olmasını anlıyorum. Yönetimi burada iletişim açısından başarısız buluyorum. Biz transferi şu şartlarda gerçekleştirdik diyebilmeliydi yönetim. Bayern Münih'le oynayacak Galatasaray hala uçak İngiltere'den Fransa'ya gidiyor. Uçak 500-T'ye döndü."

"ÖZBEK, TİMUR VE BURUK, GALATASARAY'I YENİDEN ŞAMPİYON YAPACAK"

"Dursun Özbek'i savunduğum oldu ama bu süreçte hatam varsa özür dilerim. Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk, Galatasaray'ı yeniden şampiyon yapacaklar. Ortada bir başarısızlık olursa yine en sert şekilde eleştiririm. Transferde 5 dakikada her şey değişiyor. 5 dakika önce söylenen ile sonrasında değişiyor. Saat 18.00'den sonra her şey netleşir. Vecino konusunda ben olsam geri adım atmazdım. İletişim açısından kulüp yanlış yaptı. Beklenti bu kadar yukarı çıkarılmamalıydı. Çıkarılsa da o yönde bir transfer yapılmalıydı."

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

"BERKAN VE YUNUS LİNÇ EDİLDİ VE GİTTİ"

"Bir isim de ben söyleyip ortalığı bulandırmayayım. Bu iş bugün bitecek. Stoper transferi konusunda da o kadar çok şey yazılıp çiziliyor ki Nelsson gitseydi kesin alınacaktı ama şu an net değil. Kimse Galatasaray muhabirlerini hedef göstermeye çalışmasın. Bunu başkaları yapabilir. Yeterince bizleri hedef gösteriyorlar. Kendi rakibini de dizayn eden bir rakibiniz olacak. Galatasaray ikinci başkanı ile başkanı arasında bir problem yaşatılmaya çalışıldı. Yunus Akgün iki maç kötü oynadı linç ettiniz kaçtı. Berkan Kutlu linç edildi o da gitti. Hoca bu isaimlerin kalmasını istiyordu. Galatasaray'ın içine sızmış troll hesaplara karşı uyanık olunmalı."

Galatasarayda orta saha transferi netleşiyor Canlı yayında duyurdu

Yazarlar