Galatasaray Galatasaray'da Rodrigo De Paul gelişmesi! Erden Timur'dan İspanya çıkarması

Galatasaray'da Rodrigo De Paul gelişmesi! Erden Timur'dan İspanya çıkarması

12.08.2023 - 10:47 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'i Kayserispor deplasmanında oynayacağı karşılaşmayla açacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların gündeminde Arjantinli yıldız Rodrigo De Paul yer alıyor. Erden Timur, yıldız oyuncu için İspanya çıkarması yapacak.

Galatasarayda Rodrigo De Paul gelişmesi Erden Timurdan İspanya çıkarması

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris'i saf dışı bırakan Galatasaray, son olarak NK Olimpija Ljubljana'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi play-off turu için avantajı yakaladı. 

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'i bu akşam oynayacağı Kayserispor karşılaşmasıyla açacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılı yönetimin hedefi 8 ve 10 numara transferlerini tamamlayarak fırsat transferlerini beklemek. Galatasaray ayrıca stoper transferi için de girişimlerini sürdürecek. 

Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Atletico Madrid'de forma giyen Arjantinli yıldız Rodrigo De Paul oldu. Sarı-kırmızılılar, De Paul için girişimlere başladı. Erden Timur kısa süre içinde İspanya çıkarması yapacak. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Galatasarayda Rodrigo De Paul gelişmesi Erden Timurdan İspanya çıkarması

GALATASARAY, FAES'E DÖNDÜ

Galatasaray’da stoper transferinde ibre Wout Faes’e döndü. Sarı-kırmızılılar, Leicester City ile Belçikalı oyuncunun transferi için masaya oturdu. Championship’e düşen İngiliz ekibinin Yunus Akgün’e talip olması, sürpriz bir ismi gündeme getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Yunus’u kiralık olarak talip olan Leicester City’den Faes’i kiralık olarak istedi. 25 yaşındaki futbolcunun bir alt ligde oynamayı kabul etmemesi, Galatasaray’ın elini güçlendirirken, kulüpler arasındaki pazarlıkların devam ettiği bildirildi.

Yunus Akgün kendisine yapılan teklifler içerisinde Leicester’da oynamaya sıcak bakarken, Faes’in de Galatasaray’da oynamayı kabul etmesi, transferdeki en önemli adım olarak gösterildi.

Leicester City’nin, Reims’ten 17 milyon euroya bir sene önce aldığı Faes için satın alma opsiyonunu sözleşmeye koydurmak istemediği, buna karşın Galatasaray’ın kiralama dışında 8 milyon euroluk zorunlu olmayan satın alma opsiyonunu sözleşmeye yazdırmak istediği öğrenildi.

Galatasarayda Rodrigo De Paul gelişmesi Erden Timurdan İspanya çıkarması

GALATASARAY GÖZÜNÜ KARARTTI

Galatasaray'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, 8 numara transferinde gözünü karartmış durumda. Nicolas Dominguez ve Leandro Paredes gibi isimlerle görüşmeler sürse de Galatasaray, bombayı bir başka yıldız isim ile patlatmak istiyor. Dominguez ve Paredes'te olduğu gibi hedefte yine bir Arjantinli var.

GÜNDEME GELEN SON İSİM RODRİGO DE PAUL

Torreira’nın yanında oynayacak ismi belirlemek için ince eleyip sık dokuyan ve çok sayıda isimle görüşen Sarı-Kırmızılılar’ın son bombası, Rodrigo de Paul oldu. İspanyol gazeteleri, Galatasaraylı yetkililerin 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu için Atletico Madrid’le bir görüşme yaptığını ileri sürdü.

Haberin Devamı

40 milyon Euro piyasa değeri olan De Paul’un, yeni sezon planlamasında ilk 11’de yer bulamayacağı gerekçesiyle Atletico cephesi tarafından satılmasının düşünüldüğü belirtiliyor. Galatasaray tarafı şu an için nabız yoklarken, Atletico ile birlikte oyuncunun menajeriyle de temas kurulduğu öğrenildi.

Galatasarayda Rodrigo De Paul gelişmesi Erden Timurdan İspanya çıkarması

Sarı-Kırmızılılar kesenin ağzını olabildiği kadar açarak bu transferi bitirmeye çalışacak. Daha önce Udinese ve Valencia gibi kulüplerin de formasını giyen De Paul, 2 yaz önce 35 milyon Euro’ya Atletico Madrid’e imza atmıştı.

Tecrübeli futbolcu son olarak Dünya Kupası kazanan Arjantin Milli Takımı’nın kritik parçalarından biri olarak öne çıktı.

ERDEN TİMUR'DAN İSPANYA ÇIKARMASI

Bu arada Rodrigo de Paul’un Atletico Madrid’den ayrılma ihtimalinin ortaya çıkmasıyla Sevilla’nın da devreye girdiği, İspanyol gazetelerindeki detaylar arasında yer aldı. Sürecin somut bir zemine oturması durumunda, Erden Timur’un İspanya’ya çıkarma yaparak operasyonu bizzat bitirmeye çalışacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Rodrigo De Paul gelişmesi Erden Timurdan İspanya çıkarması