Galatasaray Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı

Galatasaray'da Wilfried Zaha rest çekti! Okan Buruk'la yıldızı barışmadı

10.05.2024 - 18:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun ayrılık kararında Okan Buruk'la olan anlaşmazlığının ön plana çıktığı belirtildi.

Galatasarayda Wilfried Zaha rest çekti Okan Burukla yıldızı barışmadı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 31 yaşındaki yıldızın sezon sonunda sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak için harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Yıldız futbolcu için Premier Lig'den West Ham United ve Aston Villa'nın ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Wilfried Zaha'nın menajerinin şu anda İngiltere'de bulunduğu ve transferle ilgili görüşmelere başladığı vurgulandı.

Galatasaray'da düzenli olarak ilk 11'de forma şansı bulamayan Wilfried Zaha'nın kariyerine yeniden İngiltere'de devam etmeyi çok istediği belirtildi. Wilfried Zaha'nın transfer sürecinin olgunlaşmasının ardından Galatasaray'la görüşme yaparak veda etmeyi düşündüğü aktarıldı.

Galatasarayda Wilfried Zaha rest çekti Okan Burukla yıldızı barışmadı

Wilfried Zaha'nın teknik direktör Okan Buruk'la yıldızının bir türlü barışmadığı ifade edildi. 31 yaşındaki yıldızın yakın çevresine Okan Buruk'la anlaşamadığından dolayı dert yandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha bu sezon Galatasaray'da 39 karşılaşmada forma şansı buldu. 31 yaşındaki hücum oyuncusu bu müsabakalarda 10 gol attı ve 5 asist üretti.

Galatasarayda Wilfried Zaha rest çekti Okan Burukla yıldızı barışmadı

Bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a imza atan Wilfried Zaha'nın sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha daha sonra Cardiff City ve Manchester United'da da oynadı. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 31 müsabakada oynayan tecrübeli futbolcu, 5 gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, sezon başında transfer ettiği Wilfried Zaha'ya 2 milyon 330 bin euro imza parası ödemişti. Başarılı futbolcunun her sezon 4 milyon 350 bin euro garanti ücret alacağı vurgulanmıştı.

Yazarlar