Galatasaray Galatasaray'da yeni transfer geliyor! Anlaşma tamam, işte saati

Galatasaray'da yeni transfer geliyor! Anlaşma tamam, işte saati

04.09.2023 - 00:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'da gözler tamamen transfere çevrildi. Devler Ligi'nde gruplarda oynayabilmesi için orta saha transferine öncelik veren Sarı Kırmızılılar bombayı patlattı.

Galatasarayda yeni transfer geliyor Anlaşma tamam, işte saati

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladıktan sonra bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan Galatasaray'da son oynanan lig maçının ardından gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Sarı Kırmızılı ekip uzun süredir orta saha arayışındaydı. Bu arayış sonlandı ve Galatasaray sonunda bombayı patlattı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK MAÇ SONRASI MESAJI VERMİŞTİ

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 yendikleri maçın ardından transfere dair önemli açıklamalarda bulunmuş ve "Avrupa'da transfer bitti, fırsat ve maddi anlamda kazanım var. Şampiyonlar Ligi katılım payımız, bütçemizde önemli bir gelir kalemi. Bunu kazandık. Avrupa'da transfer bitti ve aktif bir rol alabiliyorsunuz. Davinson Sanchez'den haberim yok henüz, Erden Bey bununla ilgili çalışmasına devam ediyor. Kimse merak etmesin. Herkes rahat olsun. Yönetim gerekeni yapıyor. Şampiyonlar Ligi'nden bütçe gelecek. Bunu transferde kullanacağız." ifadelerini kullanmıştı.

YENİ TRANSFER YARIN GELİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Lazio'nun orta saha oyuncusu Matias Vecino Falero ile anlaşma sağladı. Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Uruguaylı futbolcu yarın saat 11.00’da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde olacak.

Haberin Devamı

Uruguaylı futbolcu kariyerinde Central, Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli, Inter ve son olarak Lazio'da forma giydi. Ülkesinin milli takım formasını da giyen Vecino uluslararası arenada 67 kez forma giyme şansı buldu.