Galatasaray Galatasaray'da yönetim kararını verdi! Transferde referans Torrent

Galatasaray'da yönetim kararını verdi! Transferde referans Torrent

28.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas dün Sportif A.Ş üyeleriyle bir araya gelirken, transferde sadece Domenec Torrent’in istediği oyuncuların alınmasına karar verildi. İspanyol hocanın listesini kısa süre içinde yönetime teslim edeceği belirlendi.

Galatasarayda yönetim kararını verdi Transferde referans Torrent

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas dün Sportif A.Ş üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Spor Toto Süper Lig’de 23. haftayı 27 puanla 15. sırada kapatan sarı-kırmızılı takıma yapılacak takviyelerin masaya yatırıldığı kritik toplantıda, Teknik Direktör Domenec Torrent’in sunacağı listeye öncelik verilmesi kararı alındı. 

Buna göre yönetim kurulu, menajerler tarafından önerilen veya daha önce belirlenen hedeflerden ziyade İspanyol teknik adamın istekleri doğrultusunda hareket edecek. Bunun için çalışmalarını sürdüren Torrent’ten de kısa süre içinde yeni bir liste hazırlaması istendi. İspanyol teknik adamın ekibiyle beraber transfer edilmesi düşünülen bazı oyuncular üzerinde çalıştığı ve hazırlayacağı listeyi kısa süre içinde yönetime teslim edeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi için UEFA’ya yeni listenin sunulacağı 2 Şubat tarihine kadar 1 veya 2 transferi bitirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda yönetim kararını verdi Transferde referans Torrent

Işıtan Gün devam ediyor

Bu arada bir süredir istifa edip etmeyeceği tartışılan yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün’ün aktif olarak transfer çalışmalarının içerisinde yer aldığı belirtildi. Gün’ün istifa etmeyi düşünmediği ve takviyeler konusunda görüşmelerde bulunduğu ileri sürüldü.

Galatasarayda yönetim kararını verdi Transferde referans Torrent

Gedson’dan tişörtlü mesaj

Benfica’nın gözden çıkardığı Gedson Fernandes son instagram paylaşımında Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. Portekizli orta saha oyuncusu, Galatasaray tişörtüyle yaptığı paylaşımda transfer için artık beklemede olduğunun mesajını verdi. Transferi adeta yılan hikayesine dönen Fedson Fernandes için çalışmalar sürüyor. Kulüplerin maddi konularda anlaşması halinde transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Galatasarayda yönetim kararını verdi Transferde referans Torrent

Bafetimbi Gomis pahalı geldi

Galatasaray’ın gündemine gelen Bafetimbi Gomis’te para sorunu yaşanıyor. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’den resmen ayrılan 36 yaşındaki forvetin 1.5 sene için sarı-kırmızılı kulüpten istediği 3.5 milyon euro garanti ücret çok fazla bulundu.

Galatasaray, golcü futbolcuya 1.5 sezon için 1.8 milyon euro teklif ederken, taraflar arasındaki görüşmeden sonuç çıkmadı. Gomis ve menajeri sarı-kırmızılı kulüple anlaşma sağlanamaması nedeniyle Fransa’nın yolunu tuttu. Tarafların birkaç gün içinde yeniden bir araya gelebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda yönetim kararını verdi Transferde referans Torrent