Galatasaray Galatasaray'da yönetimden prim jesti

Galatasaray'da yönetimden prim jesti

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da tarihi galibiyete yönetim jest yapmaya hazırlanıyor

Galatasarayda yönetimden prim jesti

Galatasaray’da tarihi galibiyete yönetim jest yapmaya hazırlanıyor. Maç öncesi özel prim açıklamayan sarı-kırmızılılar, Galatasaray için çok anlamlı galibiyetin gelmesinden sonra kesenin ağzını açma kararı aldı.
Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında başkan Mustafa Cengiz ve idareciler, prim konusunu da masaya yatıracak. Yaklaşık 2.5-3 milyon lira tutarında bir özel primin futbolculara dağıtılmasının planlandığı öğrenildi. Bugünkü toplantıda bu rakam netleşecek.

Haberin Devamı

Cengiz’e kısmetmiş
Cim-Bom’un 20 yıl sonra Fenerbahçe deplasmanındaki galibiyeti Mustafa Cengiz dönemine nasip oldu.
En son Faruk Süren’in başkanlığı döneminde galip gelebilen sarı-kırmızılılar, Mehmet Cansun, Özhan Canaydın, Adnan Polat, Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek’in döneminde defalarca Kadıköy’e gitmiş, ancak galibiyet görememişti.
Karşılaşmanın ardından mütevazı bir açıklamada bulunan Cengiz, “Fenerbahçe seyircisi ile iç içe oturuyorduk bana bir laf bile etmediler. Bunun için onlara teşekkür ediyorum. Hislerim olumlu. Sevinçleri de üzüntüleri de düzeyli yapmak gerek. Rakibe saygı içinde inşallah tamamına ereriz” ifadelerini kullandı.
Şampiyonlukların gedikli ismi 2. başkan Abdurrahim Albayrak da galibiyette Fatih Terim’in emeğinin fazla olduğunu söyleyerek, “Futbolcu kardeşlerimiz disiplinden kopmayarak, Galatasaray’a yakışır bir şekilde oynadı. Derbiler ne ilk ne de son. Sakin olmamız lazım. Daha ligin bitmesine çok var; ama çok iyi yoldayız, iyi yoldayız, kenetlendik, bir olduk, birlik ve ekip olduk” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar