Galatasaray Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı

Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı

17.04.2024 - 21:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.

Galatasarayda Yunus Akgün bilmecesi Transfer kararı ortaya çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'ün çarpıcı bir karara imza attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Leicester City'nin bonservisini almaması halinde Yunus Akgün'ün Galatasaray'a geri dönmeye sıcak bakmadığı aktarıldı. Leicester City'nin şu an için Yunus Akgün'ün bonservisini almaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

Habertürk'ün haberine göre; Yunus Akgün'ün İngiltere'ye adaptasyon sürecinde zorluk yaşadığı vurgulandı. Yabancı dilini beklenen seviyede geliştiremeyen Yunus Akgün'ün takım arkadaşlarıyla kaynaşmakta zorlandığı aktarıldı.

Galatasaray'dan 16 milyon TL kazanan Yunus Akgün'ün Leicester City'deki maaşının 800 bin pound olduğu belirtildi. İngiltere'de Galatasaray'da kazandığı maaşın iki katına oynayan Yunus Akgün'ün kısa bir süre önce menajerlik şirketini değiştirdiği vurgulandı.

Yunus Akgün'ün Leicester City'nin transfer kararından bağımsız olarak kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği kaydedildi. 23 yaşındaki futbolcunun kariyer planlamasını Avrupa'da kalmak üzerinde yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yunus Akgün'ün 2024 Avrupa Şampiyonası'nda sıçrama yaparak piyasasını yükseltmeyi hedeflediği aktarıldı. Leicester City ile Galatasaray arasındaki anlaşmada yer alan satın alma opsiyonu maddesinin 8 milyon euro olduğu belirtildi.

23 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Leicester City'de 27 karşılaşmada forma şansı buldu. Yunus Akgün bu müsabakalarda 2 gol attı ve 3 asist üretti.

Yunus Akgün'ün Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 9 maça çıkan Yunus Akgün, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.