Galatasaray Galatasaray'da Yusuf Demir alev aldı! Genç oyuncu dikkat çekti

Galatasaray'da Yusuf Demir alev aldı! Genç oyuncu dikkat çekti

10.12.2022 - 22:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Dünya Kupası arasında hazırlık maçları yaparak çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Galatasarayda Yusuf Demir alev aldı Genç oyuncu dikkat çekti

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray, Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi. Oynanan müsabakada Galatasaray'a sezon başı transfer olan genç yıldız Yusuf Demir, maçta sergilediği performansla dikkat çekti.

Haberin Devamı

ONYEKURU'NUN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Adana Demirspor'da Henry Onyekuru, savunma arkasına sarkarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Onyekuru, topu ağlara gönderdi fakat hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

GOL PERDESİ AÇILDI

Art arda ataklar yapan Adana Demirspor, Fredrik Gulbrandsen'in golü ile öne geçti. 13. dakikada savunma arkasına sarkan Gulbrandsen, ceza sahası sağ çaprazdan kaleye vurdu ve top kaleci Jankat'ın üstünden geçerek ağlara gitti.

YUSUF DEMİR'DEN MÜTHİŞ GOL

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yusuf Demir, skora eşitliği getiren golü attı. Müsabakanın 50. dakikasında topla birlikte kaleye yaklaşan Yusuf, merkezde ceza sahasının önünden çok iyi vurdu ve top kalecinin sağından tam köşeye giderek ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Yusuf Demir alev aldı Genç oyuncu dikkat çekti

NET FIRSAT KAÇTI

Oynanan müsabakanın 57. dakikasında Adana Demirspor'da Emre Akbaba'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Onyekuru, kaleci ile karşı karşıya aşırtma vuruş denedi fakat top üstten dışarıya gitti.

GULBRANDSEN YİNE SAHNEDE

60. dakikada Jonas Svensson'un sağ kanada yolladığı topta Babajide Akintola, ortasını yaparken Fredrik Gulbrandsen, ceza sahası içinde yaptığı vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 

Galatasarayda Yusuf Demir alev aldı Genç oyuncu dikkat çekti

YUSUF DEMİR CEVAP VERDİ

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir, bir gol daha attı. 75. dakikada Barış Alper, sol çaprazdan ceza sahsının önünden sert vurdu ve kaleci kurtardı. Dönen topu iyi takip eden Yusuf Demir, kaleciyi de geçerek topu boş ağlara gönderdi.

ALEV ALDI

Galatasaray'a sezon başı transfer olan Yusuf Demir, bu maçta gösterdiği performans ile dikkat çekti. Demir, Adana Demirspor karşısında 2 gol attı.

Yusuf Demir, bu sezon toplam 8 resmi müsabakaya çıktı. Söz konusu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Genç yıldızın güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Galatasarayda Yusuf Demir alev aldı Genç oyuncu dikkat çekti

Maçın ardından Yusuf Demir açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu, "Bana ve takıma göre çok yoğun bir maçtı. İlk 15 dakika kötü başladık. Ondan sonra iyi girdik içeriye. İkinci yarıda maçı çevirmemiz gerekiyordu." dedi

Yusuf Demir ayrıca, "Her gün yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum antrenmanlarda. Bugün iki gol attığım için mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı