Galatasaray Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi!

Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi!

06.02.2024 - 07:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1inci Lig ekiplerinden Bandırmasporu ağırladı. Sarı-kırmızılı takım sahadan 4-2 galip ayrılırken Zaha'nın değişiklik tepkisi dikkat çekti.

Galatasarayda Zahadan Okan Buruka değişiklik tepkisi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Galatasaray’a turu getiren golleri 27’nci dakikada Sanchez, 36’ncı dakika penaltıdan Halil Dervişoğlu, 40’ıncı dakikada penaltıdan Tete ve 90+5'inci dakikada Vinicius kaydetti. Bandırmaspor’un golleri ise 45+2’nci dakikada Sergen Piçinciol ve 77’nci dakikada Mulumba’dan geldi.

Haberin Devamı

BANDIRMA FARKI 1'E İNDİRDİ
Bandırmaspor, Mulumba'nın golüyle farkı 1'e indirdi. Ceza sahasına yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Levent ortaladı. Kale önünde iyi yükselen Mulumba 77. dakikada düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

ZAHA'DAN DEĞİŞİKLİK TEPKİSİ
Sarı-kırmızılı takım skoru korumak adına geriye yaslanmaya başladı. 87. dakikada teknik direktör Okan Buruk'tan değişiklik hamlesi geldi. Wilfried Zaha kenara gelirken yerine Gökdeniz Gürpüz girdi. Zaha değişiklikten memnun olmazken kulübede tepki gösterdi. Okan Buruk ile konuşan Zaha memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Galatasarayda Zahadan Okan Buruka değişiklik tepkisi

SARI KIRMIZILARDA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekip, Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor karşısına 4 oyuncusundan yoksun çıktı. Sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı ve Hakim Ziyech, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisine devam edilen Sergio Oliveira ile Fildişi Sahili adına Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Serge Aurier, Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyemeyen isimler oldu.

YENİ TRANSFER CARLOS VINICIUS 11’DE

Galatasaray’ın ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı. Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor mücadelesiyle birlikte parçalı formayı ilk kez giyen 28 yaşındaki Brezilyalı, Galatasaray taraftarı önünde ilk 11’de yer aldı. 

Haberin Devamı

Galatasarayda Zahadan Okan Buruka değişiklik tepkisi



BERKAN KUTLU STOPERDE

Sezon başında fazla forma şansı bulamaması sebebiyle Genoa’ya kiralanan fakat devre arasında da teknik direktör Okan Buruk’un kararıyla takıma geri çağırılan 26 yaşındaki orta saha, Bandırmaspor maçında stoper mevkisinde görev aldı. Bu sezon hem orta sahada hem de sol bekte görev yapan milli oyuncu, kariyerinde de ilk kez stoperde bir maça çıktı. 

HÜSEYİN EROĞLU’NDAN 4 DEĞİŞİKLİK

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1’inci Lig’in 21’inci haftasında oynanan Sakaryaspor maçının 11’ine göre Galatasaray karşısında 4 değişikliğe gitti. Sakaryaspor karşılaşmasında oynayan; Mücahit Albayrak, Emirhan Aydoğan, Soukou ve Marc Jozefzoon’un yerine Galatasaray mücadelesinde; Mexer, Emre Batuhan Adıgüzel, Mehmet Özcan ve Doğan Can Davas’ı sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Galatasarayda Zahadan Okan Buruka değişiklik tepkisi



6 ŞUBAT DEPREMİ UNUTULMADI

Galatasaray - Bandırmaspor arasında oynanan Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekip, maç önü ısınmasına ‘6 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız’ yazılı tişörtler ile çıktı. Karşılaşma öncesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve birçok ilde yıkıcı etkiler gösteren depremlerin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunulurken, iki takım oyuncuları da sahaya '6 Şubat’ı unutmadık, unutmayacağız' pankartı ile geldi.

Yazarlar