Galatasaray Galatasaray'daki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: "Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı! Fatih Terim..."

Galatasaray'daki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: "Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı! Fatih Terim..."

05.04.2022 - 20:25 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Dindar, canlı yayında Galatasaray'daki son dakika gelişmesini aktardı. İşte ayrıntılar...

Galatasaraydaki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı Fatih Terim...

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılılardaki son dakika gelişmelerini Skorer TV'de aktardı. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Dindar, başkanlık yarışını ve Torrent'in son durumuyla ilgili flaş ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde;

"GALATASARAYLI OYUNCULARIN İSTEĞİNİ İYİ BULDUM"

"Beklediğimden kolay oldu. Maç 12 dakikada bitti. Avrupa'da yok kupada yok ligde de yok. Hedefsizlik çok kötü bir şey ama Karagümrük maçında istekli bir Galatasaray vardı. Torrent'in durumu tartışılırken Galatasaraylı oyuncuların isteğini iyi buldum."

"KEREM KESİN OLMAYACAK DİYEMEM, BEKLEMEK LAZIM"

"Bu sezon Kerem Karagümrük maçıyla 54. maçına çıktı. Vücudun iflas etmesi normal. Bu sakatlık aslında 'geliyorum' diyordu. Sürekli depar atıp zorlayan bir oyuncu. Kerem'e tekme atmak serbest ama oynadığı pozisyon gereği sprint atan bir oyuncu. Galatasaray için talihsiz bir durum. Bu sakatlığın sahalara geri dönüşü ortalama 3-4 hafta gibi. Perşembe gününe kadar Kerem antrenmana çıkmayacak. Galatasaray derbi hazırlıklarına Kerem olmadan devam edecek. Cuma günü antrenmanda denenecek. Derbide oynayacak veya oynamayacak diyemiyoruz. Ben karamsar değilim. Sağlık heyeti de Kerem'i korumak için program hazırladı. Bireysel olarak çalışmalarını sürdürecek. Kesin olmayacak diyemem. Fenerbahçe maçı olduğu için iyimser bakmaya çalışıyorum."

Haberin Devamı

Galatasaraydaki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı Fatih Terim...

"FARUK SÜREN BU TOPA GİRMEZ"

"Galatasaray'daki seçimlerde son ana kadar değişiklikler olabiirdi ama şu an böyle bir durum yok. Borçlar var para ihtiyacı var ve bu ekonomik ortamda çatı aday düşüncesi tarih oldu diyebiliriz. Galatasaray şu an son dakika liste yapacak durumu kaldıramıyor. Çatı aday iddiaları doğru değil. Paran varsa seçilebilirsin paran yoksa geçmiş olsun. Faruk Süren'in ismi geçti ama onun böyle bir topa gireceğini düşünmüyorum. Bu kadar problem varken efsane başkan olarak nitelenen bir başkanın bu topa gireceğini düşünmüyorum. "

İŞTE DURSUN ÖZBEK'İN ADAY OLMAMA SEBEBİ

"Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı. Ali Fatinoğlu belgeleri topluyor ama aday olacağını düşünmüyorum. Dursun Özbek aday olmadı çünkü ortam buna müsait değil. Dursun Özbek bir travma yaşadı ve bundan çıkmak kolay değil. Galatasaray camiası Dursun Özbek'i ikna etmek için çok çabaladı ama Dursun Özbek camiada bir konsensus görmediği için aday olmadı. Ancak bir konsensus sağlanır ve Şampiyonlar Ligi gibi bir liste olabilseydi düşünebilirdi. Seçilecek yönetim ne kadar uzun soluklu olacak bilmiyoruz. Galatasaray bir kez daha Dursun Özbek'e gider. Bugün olmaz yarın olur. Maddi olarak en güçlü isimler arasında yer alıyor."

Haberin Devamı

Galatasaraydaki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı Fatih Terim...

"METİN ÖZTÜRK'ÜN LİSTESİ GÜÇLÜ"

Metin Öztürk'ün güçlü bir listesi olduğunu duydum. Camia bir önceki dönemde o kadar kutuplaşmıştı ki merkezdeki bir isim için aleyhte bir durumdu. Lise eksenli kutuplaşma Metin Öztürk'ün aleyhine olmuştu. Ama bu seçimde böyle bir ortam yok. Görünürde Galatasaray'ı bilmeyen bir insan Eşref Hamamcıoğlu bu seçimi kazanır diyor. Ben de diyorum ki burası Galatasaray belli olmaz. Eşref Hamamcıoğlu'nun 'Lisenin adayı' imajını değiştirmesi gerekir. Metin Öztürk hiç tanınmadan 900 oy aldı. Azımsanmayacak kadar fazla bir oy tanınmayan bir aday için. Bu ortada bir seçim. Camia değerlendirecek. 

"METİN ÖZTÜRK TORRENT İLE DEVAM ETMEYECEK"

Haberin Devamı

"Artık Campos yok. Başkan olmadığına göre Campos da yok. Torrent ile ilgili Metin Öztürk'ün kesinlikle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Kafasındaki teknik direktörle de anlaştığını biliyorum. Eşref Hamamcıoğlu da Torrent ile devam etmez diye düşünüyordum ama mali şartlara bakar. Tazminat verilmesi gerekiyor. Eşref beyin seçilmesi durumunda Torrent'i değerlendireceğini düşünüyorum. Mali şartlar ve tazminata bakar. Bu bir bilgi değil sadece tahmin."

Galatasaraydaki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı Fatih Terim...

"METİN ÖZTÜRK, "HAKAN ÇALHANOĞLU VE BURAK YILMAZ'LA ANLAŞMIŞTI"

"Geçen seçimde Metin Öztürk seçilseydi Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'la anlaşmıştı. Ben yine hazırlıklı olduğunu düşünüyorum. Şimdi yeniden bakmak lazım Burak Yılmaz'ın Lille'deki durumu geçtiğimiz sezonun gerisinde. Yeni sezonda 4 yerli kuralı var bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Metin bey seçimi kaybettiği günün bir sonraki haftasında ekibiyle bir toplantı yapmıştı. Transfer için hazırlıklı oldukları izlenimini alıyorum."

"SPOR YASASI OLDUĞU SÜRECE..."

"Ünal Aysal ile ilgili en başından beri aday olmayacağını söyledim. Adının geçmesi insanların hoşuna gidiyor. Bir süre gündemde kaldı ve bu durum Ünal beyin de hoşuna gitti. Ama mevcut spor yasası olduğu sürece çok zor. Galatasaray'a cebinden para veren tek kişi gördüm o da Dursun Özbek. Galatasaray'dan almaya değil vermeye gelen adamlar önemli. Aysal'ın aday olacağını düşünmüyordum ve yanılmadım."

Haberin Devamı

Galatasaraydaki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı Fatih Terim...

"BAŞKA BİR DÖNEMDE OLSA HALİL FLORYA'DA ANTRENMANLARA ÇIKAMAZDI"

"Yeterli şansları aldı ama Halil bir tık ötesine gidemiyor. 21-22 yaşındaki bir oyuncunun bu kadar bezgin, yorgun olması ilginç. Daha agresif ve hızlı olması gerekiyor. Bu anlamda Torrent'in olumsuz bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum. Halil'in Göztepe maçındaki görüntüsü başka bir dönemde olsa Florya'da antrenmanlara bile çıkamazdı."

"MEVCUT ADAYLAR TERİM'İ DÜŞÜNMÜYOR"

"Mevcut başkan adaylarından kimse Fatih Terim'i düşünmüyor. Fatih Terim de bu arada onlarla çalışmayı düşünmüyor. Abdurrahim Albayrak seçime giremeyecek. Mustafa Cengiz döneminde ibra edilmedikleri için o ekipten kimse olamayacak. Abdurrahim Albayrak oy getirir ama oy da götürür."

Galatasaraydaki son dakika gelişmesini canlı yayında duyurdu: Seçilirse Torrent gidiyor, anlaşma sağladı Fatih Terim...

Yazarlar