Galatasaray Galatasaray'dan 2 transfer bombası birden! Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

Galatasaray'dan 2 transfer bombası birden! Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

17.07.2023 - 18:18 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardın ve sarı-kırmızılı ekibin anlaştığı 2 futbolcuyu duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaraydan 2 transfer bombası birden Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'ın transfer gündeminde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, YouTube canlı yayınında sarı-kırmızılıların transfer gündemini Nergis Aşkın'a değerlendirdi ve Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı 2 yıldızı açıkladı.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

GALATASARAY'IN TRANSFER STRATEJİSİ

"Fenerbahçe, uzun süredir ilk defa böyle transferler yapıyor. Ben şu anda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan Beşiktaş'tan da enteresan hamleler bekliyorum. Galatasaray da çok iyi transferler yapacak. Şu anda strateji biraz da rakiplerini görmek üzerine kurulu."

'PAREDES BEKLEMEYE ALINDI'

"Orta saha transferi için dün L'Équipe gazetesi bir manipülasyona imza attı. 'Galatasaray, Paredes için PSG ile anlaştı, Paredes'ten haber bekliyor' diye bir haber geçti ancak böyle herhangi bir gelişme olmadı. Şu bilgiyi paylaşalım; Paredes transferini beklemeye aldı Galatasaray. Paredes'in ekonomik olarak gözü yükseklerde. Galatasaray'ın da daha iyi oyuncu alma planı var. Askıya aldı demiyorum, sadece beklemeye aldı."

Haberin Devamı

Galatasaraydan 2 transfer bombası birden Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

'FRED TRANSFERİNDE TRAFİK HIZLANACAK'

"Galatasaray'ın orta saha denklemi altı bilinmeyenli bir denklem şu anda. Listesinde 6 kişi var orta saha için. Bunun içerisinde Fred de var. Sabitzer'i sordum, net bir şekilde yalanlandı. Lo Celso ciddi değil. Alcantara için henüz bir noktada değil Galatasaray ama ismi geçen futbolcularda birisi."

"Fred için Galatasaray, Manchester United'a bir yoklama çekmişti. Orada trafik hızlanacak. Fred de iyi bir futbolcu sonuçta Manchester United, 60 milyon euroya yakın bir bonservisle transfer etmişti. Paredes'ten çok daha iyi olduğunu söyleyen uzmanlar da var."

"Galatasaray'ın panik durumu yok. Zaten önce yapılması gereken eldeki oyuncuları korumaktı."

ICARDİ'DE SON DURUM

"Icardi ve ailesi için Arjantin basını yeterince rezilliğe imza atıyor. Ben sağlık durumuyla ilgili herhangi bir şey söylemeyeceğim. İnsanların sağlık durumlarıyla ilgili paylaşım ve yorum yapmak bence doğru değil, hassas konular. Umarım Wanda Nara'nın sağlık durumu endişe verici durumda değildir, bir an önce sağlığına kavuşur. Icardi de duygusal bir yapıya sahip, Galatasaray kulübü de kesinlikle baskı yapmıyor. Sonuçta Galatasaray oyuncuyla ve PSG ile anlaştı. Oyuncu gelip imza atacak. Aceleye getirmenin bir mantığı yok. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde forma giyemeyeceğini zaten Okan hoca açıkladı. Biraz sabır."

Haberin Devamı

Galatasaraydan 2 transfer bombası birden Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

'BAKAMBU'YLA ANLAŞMA SAĞLANDI'

"Bakambu için dün sorduğumda, 'biz anlaştık ama kulübüyle problemini çözmesini bekliyoruz' cevabı geldi. Galatasaray, Bakambu ile anlaştı, kulübüyle sorununu çözünce gelip imza atacak ve 3. forvet olacak. 2. forvet olarak ise Alexis Sanchez'den haber bekleniyordu ama bunun dışında Galatasaray önemli isimlerle temasa geçmiş durumda. Alexis Sanchez biraz zaman istedi."

'BÜYÜK TRANSFER BAŞARISI'

"Halil Dervişoğlu Galatasaray'a imza attı. İleride alternatif olacak. Büyük bir transfer başarısı. Boşuna Erden Timur'a transfer sihirbazı demiyoruz. Mali ve yerli denklemi için doğru bir hamle."

'OKAN HOCA TERCİH YAPACAK'

"Abdülkerim ve Kerem Aktürkoğlu ilk 2 sırada yerli konusunda. Sahada yer alacak 3. yerli isim için maça göre Okan hoca tercih yapacak."

Haberin Devamı

'BİRÇOK OYUNCUYA TEKLİF VAR'

"Berkan da dahil Galatasaraylı birçok oyuncuya teklif var. Değerlendirilecek bu teklifler. Berkan'a gelen teklifler konusunda isim vermiyorum, bende bir bilgi yok. 5 milyon euro teklif gelirse Galatasaray değerlendirilir."

Galatasaraydan 2 transfer bombası birden Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

'GALATASARAY, MUHAMMED ŞENGEZER'E TALİP OLDU'

"Galatasaray yerli kaleci için Muhammed Şengezer'e talip oldu. Okan hoca Muhammed'in transfer edilmesini istedi. Bunun yanında Başakşehir'in Cicaldau'yu istemesi çerçevesinde Galatasaray buna karşılık Muhammed'i istedi. Ben bu transferin gerçekleşme ihtimalini yüksek görüyorum. Günay da Galatasaray'ın listesindeydi ama şu anda ilk sırada Muhammed Şengezer var."

'NELSSON İÇİN TEKLİF VARDI'

"Nelsson için Tottenham'dan bir teklif vardı. Eğer Tottenham 25 milyon euroyu vermezse bunun yerine Galatasaray Davinson Sanchez ve artıdan 17-18 milyon euro bonservise tamam diyecekti. Davinson Sanchez şu anda öncelikli değil."

Haberin Devamı

'KEREM DEMİRBAY'LA ANLAŞILDI'

"Galatasaray, Kerem Demirbay'la anlaştı. Kerem Galatasaray'da oynamayı kabul etti. Leverkusen'le görüşmeler devam ediyor."

Galatasaraydan 2 transfer bombası birden Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı

'MERT MÜLDÜR İÇİN GALATASARAY DEVREDE'

"Mert Müldür için Galatasaray devrede. Fenerbahçe'nin de ısrarcı olduğunu biliyoruz. Çalışmalar sürüyor."

Yazarlar