Galatasaray Galatasaray'dan Antalyaspor'a Haji Wright için transfer teklifi! 5 milyon euro artı 2 oyuncu

Galatasaray'dan Antalyaspor'a Haji Wright için transfer teklifi! 5 milyon euro artı 2 oyuncu

26.01.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gol yollarına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, Antalyaspor forması giyen Haji Wright için yaptığı teklifin detayları belli oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Galatasaraydan Antalyaspora Haji Wright için transfer teklifi 5 milyon euro artı 2 oyuncu

Bafetimbi Gomis, Mauro Icardi ve Haris Seferovic'in yer aldığı hücum hattına bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme gelen Haji Wright için yapılan teklifin ayrıntıları ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki santrfor için Antalyaspor'a 5 milyon euro ile birlikte iki oyuncuyu kiralık şekilde önerdiği kaydedildi. İşte Süper Lig devinin Antalyaspor'a önerdiği isimler...

Haberin Devamı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sezon başında kiralanan Haris Seferovic bir türlü beklenen etkiyi gösteremedi. İsviçreli santrfor için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyen sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki forvete takım bulması yönünde talepte bulundu.

Galatasaraydan Antalyaspora Haji Wright için transfer teklifi 5 milyon euro artı 2 oyuncu

Haris Seferovic'e Antalyaspor ile Alanyaspor'un ilgisinin bulunduğu ancak tecrübeli futbolcunun İstanbul'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı aktarıldı. İsviçreli golcünün adının anıldığı Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, Haris Seferovic'le ilgilenmediklerini belirtti.

OĞULCAN DÖNDÜ, GİTTİ!

Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiraladığı Oğulcan Çağlayan, beklediği forma şansını Karadeniz ekibinde bulamadı. 26 yaşındaki hücumcu ara transfer döneminde Giresunspor'dan ayrıldı. Oğulcan Çağlayan, Spor Toto 1. Lig ekibi Pendikspor ile anlaşmaya vardı ve sezon sonuna kadar İstanbul temsilcisiyle sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

GÜNDEM HAJI WRIGHT

Haris Seferovic'le yollarını ayırmayı planlayan ve santrfor mevkisine bir takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray, transfer gündemine Antalyaspor forması giyen Haji Wright'ı dahil etti. Sarı-kırmızılıların 24 yaşındaki santrfor için yaptığı teklifin ayrıntıları belli oldu.

Galatasaraydan Antalyaspora Haji Wright için transfer teklifi 5 milyon euro artı 2 oyuncu

Süper Lig devinin ilk sunduğu 4 milyon 500 bin euroluk transfer teklifi, Antalyaspor tarafından kabul görmedi. Sarı-kırmızılılar bunun üzerine teklifini artırdı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray, Haji Wright için Antalyaspor'a 5 milyon euro paranın yanı sıra stoper Mathias Ross ve kanat oyuncusu Yusuf Demir'i sezon sonuna kadar kiralık vermeyi teklif etti.

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da Başkan Aziz Çetin'in bu teklifi de kabul etmediği vurgulandı. Haji Wright için Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe ile birlikte Serie A'dan 3 takımın ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

Galatasaraydan Antalyaspora Haji Wright için transfer teklifi 5 milyon euro artı 2 oyuncu

HAJI WRIGHT'IN PERFORMANSI

Katar'daki Dünya Kupası'nda Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı'nın formasını giyen Haji Wright, Antalyaspor'da bu sezon 17 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki santrfor bu süreçte rakip fileleri 11 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Nuri Şahin'in sisteminde önemli bir rol üstlenen Haji Wright'ın Antalyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 400 bin euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar