Galatasaray Galatasaray'dan Beşiktaş'a göndermeli video!

Galatasaray'dan Beşiktaş'a göndermeli video!

09.06.2023 - 19:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarına göndermeli bir video ile yanıt verdi. Öte yandan siyah-beyazlı kulüpten yanıt geldi.

Galatasaraydan Beşiktaşa göndermeli video

 

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Beşiktaş kulübüne hazırladığı bir video ile yanıt verdi.

Haberin Devamı

ÇEBİ'DEN ÖZBEK'E SERT SÖZLER
Dün basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, sezonu değerlendirirken Özbek’in açıklamaları için şunları söyledi: “Galatasaray Başkanı’nın birkaç gün evvel yaptığı açıklamaya değinmek istiyorum. ‘6 puan olsa da ne fark eder’, ‘ofsaytımsı maç olsa da ne fark eder’ gibi sözleri var. Siz 6 puanı siler, 3 puan da Sivas maçından eklerseniz 9 puan eder. Hani hovardalık ediyorsunuz ya ‘ne fark eder’ diye...

Çok şey fark eder. Moral olarak fark eder. Lig yürürken arkanızdaki rüzgar fark eder. Rakiplerin morali fark eder. Deprem sebebiyle ligden çekilen takımlarla oynanan maçların oynanmış kabul edilmesi ve sonraki maçlarda 3’er puan yazılması... İçimden neler geçiyor. Ama söyleyemiyorsam, yutuyorsam Beşiktaş Başkanı olduğum içindir. Galatasaray Başkanı gibi zafer sarhoşluğu ile çıkıp ‘6 puanı da vereyim, 3 puanı da vereyim’… E ver, haksız aldığın penaltıları da ver ligde kaçıncı duruma düşüyorsunuz bir görelim.

Haberin Devamı

ÇIKIP ÖZÜR DİLEMELİ
Ofsaytımsının arkasına penaltımsıları eklerseniz, şampiyonumsu olursunuz. Çok dikkatli olmak lazım. Başkanların taraftar tarzıyla konuşmasını doğru bulmuyorum. Ofsaytımsı, arkasından penaltımsı, arkasından şampiyonumsu olursunuz. Anlıyorum zafer sarhoşluğudur ama... Futbol camiasından özür dilemesi gerekiyor. Biz ‘bu uygulama yanlış’ derken, Galatasaray ve Fenerbahçe ‘doğru’ bile demediler. Şimdi lig bitmiş, 8 puan fark yapmışsınız, diyorsunuz ki ‘ne fark eder?’ Bu ifadeler doğru değil, spor camiası hoşlanmaz.”

Galatasaraydan Beşiktaşa göndermeli video

GALATASARAY'DAN VİDEOLU YANIT
Çebi'nin açıklamalarına sarı-kırmızılı kulüp videolu yanıt verdi. Galatasaray'ın "Tartışmasız Şampiyon" paylaşımında yer alan Vodafone Park bölümünde: "Kuru Gürültülü Ortam." "Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaraydan Beşiktaşa göndermeli video

BEŞİKTAŞ'TAN YANIT
Beşiktaş kulübü bunun üzerine Galatasaray paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: Stadımıza gelmişken içinde tek bir haram kupanın olmadığı ve duvarlarını şampiyonluklarımızda pay sahibi olan futbolcularımızın (Sizin gibi silmek zorunda kalmadığımız) posterlerinin süslediği müzemizi de ziyaret etseydiniz.

Haberin Devamı

 

Yazarlar