Galatasaray Galatasaray'dan Eyüp Aydın'dan sonra bir transfer daha! Teklifi kabul etti

Galatasaray'dan Eyüp Aydın'dan sonra bir transfer daha! Teklifi kabul etti

15.09.2023 - 09:08 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'te forma giyen gurbetçi oyuncu Eyüp Aydın'la 3+1 yıllık mukavele imzalayacak olan sarı-kırmızılı yönetim, son günde bir transfer daha yapacak.

Galatasaraydan Eyüp Aydından sonra bir transfer daha Teklifi kabul etti

Türkiye'de yaz transfer penceresi bu gece kapanıyor... Süper Lig kulüpleri fırsat transferleri için arayışlarını sürdürüyor. Bayern Münih'te top koşturan Eyüp AydınKAP'a bildiren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.

Haberin Devamı

GENÇ VE YERLİ OYUNCU TAKVİYESİ

Galatasaray'ın transferdeki son gün planı belli oldu. Yaz transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, son gün artık genç ve potansiyelli takviyeler için temaslarda bulunuyor. Teknik direktör Okan Buruk’un da dün sabah verdiği bilgi doğrultusunda Galatasaray, kadrosunu genç ve yerli oyuncu takviyesiyle güçlendirmeye çalışıyor.

EYÜP AYDIN KAP'A BİLDİRİLDİ

Bu doğrultuda gündemin ilk sırasında Bayern Münih’in 19 yaşındaki ön liberosu Eyüp Aydın vardı. Trabzonspor’un da gündemine gelen gurbetçi futbolcunun transferi tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'in genç yeteneği ile transferi konusunda görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Eyüp Aydın’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Bayern München AG ile resmi görüşmelere başlanmıştır." 

Haberin Devamı

Galatasaraydan Eyüp Aydından sonra bir transfer daha Teklifi kabul etti

PİYASA DEĞERİ 800 BİN EURO

Genç oyuncuyla bugün 3+1 yıllık mukavele imzalanacak. 19 yaşındaki orta saha, 2017-2018 sezonundan bu yana Bayern Münih'te forma giydi. Eyüp Aydın'ın güncel piyasa değeri 800 bin euro.

OKAN BURUK: ZIYECH VE NDOMBELE SÜRE ALACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yeni transferlerin son durumu hakkında bilgi verdi. Deneyimli teknik adam, “Hakim 2 gün önce antrenmanlara başladı. Bu hafta kadroda da bizle beraber olacak. Ndombele de bizle birlikte olacak. Bunlara belli süreler verebiliriz” dedi. 7 maçlık periyoda girdiklerine dikkat çeken Buruk, “Bu süreç, kadromuzun tamamlanması, oyuncularımızın gerçek performanslarını bulmaları için geçirecekleri süre... Milli takımdan dönecek 2 tane arkadaşımız var. Davinson da milli takımda oynadı. İngiltere’deki eşyalarını alacak ve yarınki (bugün) antrenmanda bizimle beraber olacak” ifadesini kullandı. 

Galatasaraydan Eyüp Aydından sonra bir transfer daha Teklifi kabul etti

GÖKDENİZ GÜRPÜZ 'EVET' DEDİ

Galatasaray'da Borussia Dortmund’un 17 yaşındaki orta sahası Gökdeniz Gürpüz için de girişimler sürüyor. Gökdeniz de tıpkı Eyüp Aydın gibi Galatasaray’a, “Evet” dedi. Kulübü Borussia Dortmund’la bonservis pazarlıkları devam ediyor. Bugün her iki oyuncunun da sarı-kırmızılı kulübe imza atması bekleniyor. Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Eyüp Aydından sonra bir transfer daha Teklifi kabul etti