Galatasaray Galatasaray'dan Fernando Muslera kararı! Yıllık ücretinde indirim ve imza

Galatasaray'dan Fernando Muslera kararı! Yıllık ücretinde indirim ve imza

14.09.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetimi, 12 sezondur Sarı- Kırrmızılı takımın kalesini koruyan Fernando Muslera ile ilgili flaş bir karar aldı.

Galatasaraydan Fernando Muslera kararı Yıllık ücretinde indirim ve imza

Galatasaray'ın efsaneleri arasına adını yazdıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Sarı-kırmızılı idareciler, Muslera'nın sözleşmesini 1+1 yıllığına uzatmak için girişimlere başladı. Muslera'nın yıllık ücretinde indirim olacak. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

KUNTZ'TAN ABDÜLKERİM'E: SEN OLMASAN DA OLUR

A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Abdülkerim’in, kampa gittiği ilk gün Stefan Kuntz ile özel bir görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi. Bu görüşmede, tecrübeli stoperin eşinin hamileliğinin son aşamada olduğunu söyleyip, “Ermenistan maçı A Milli Takımımız için çok önemli. Bu nedenle bu maçta takımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Japonya karşılaşması ise özel bir maç ve eşim her an doğum yapabilir. İzin verirseniz Belçika seyahatine katılmak istemiyorum. Galatasaray’ın tesisleri ile evimin arasındaki mesafe 15 dakika. Bu süreçte antrenmanlara devam edeceğim” dediği bildirildi.

Kuntz’un ise buna karşılık, “Ermenistan maçında takımla beraber olmanı ben de istiyorum. Japonya maçı özel ve sen olmasan da olur” dediği dile getirildi. Bu gelişme üzerine Abdülkerim Bardakçı, Ermenistan karşılaşmasının ardından Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fernando Muslera kararı Yıllık ücretinde indirim ve imza

GURBETÇİ OPERASYONU! İŞTE HEDEFDEKİ İSİMLER

Galatasaray’da transferin son günleri oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Takımda ihtiyaç duyulan bölgeleri büyük ölçüde takviye eden Sarı-Kırmızılılar, artık geleceğe yatırım yapmayı düşünüyor. Bu doğrultuda Avrupa çapında yerli pasaportu olan gençlere yönelen Galatasaray’ın ilk hedefi, Juventus’tan Kenan Yıldız’ı kadrosuna katmak...

Ümit Milli Takımı’nın da formasını giyen 18 yaşındaki hücum oyuncusunun satın alma opsiyonuyla kiralanması amacıyla, İtalyan devine son bir teklif yapılacak. Galatasaray, gelecekte çok önemli yerlere geleceği tahmin edilen Kenan için kesenin ağzını açmış durumda.

Galatasaraydan Fernando Muslera kararı Yıllık ücretinde indirim ve imza

Kenan Yıldız’a göre transferi daha yakın görünen isimlerden biri Borussia Dortmund’da oynayan 17 yaşındaki orta saha Gökdeniz Gürpüz. Sarı-Kırmızılılar, genç yetenekle her konuda anlaşmış durumda. Alman kulübüyle de oyuncunun bir sonraki satışıyla ilgili pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Galatasaray, genç oyuncuyu İstanbul’a getirdikten sonra akademi takımlarında kullanıp, tecrübe kazanması için devre arası veya sezon sonunda kiralamayı hedefliyor.

Galatasaraydan Fernando Muslera kararı Yıllık ücretinde indirim ve imza

Bayern Münih’in 19 yaşındaki ön liberosu Eyüp Aydın konusunda da süreç olumlu ilerliyor. En kötü ihtimalle transferin son saatlerine doğru Sarı-Kırmızılılar’ın Eyüp’ü de renklerine bağlayacağı ve geleceğe yönelik önemli bir yatırım hamlesine daha imza atacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fernando Muslera kararı Yıllık ücretinde indirim ve imza

MUSLERA İÇİN SEFERBERLİK

Yönetimin, Galatasaray ile olan kontratı 2024 yılında sona erecek olan ve yolların ayrılacağı iddia edilen 36 yaşındaki Uruguaylı eldivenin gösterdiği performans sonrası yeni kontrat imzalama kararı aldığı öğrenildi.

Tecrübeli file bekçisi ile devre arasında masaya oturacak yönetimin Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

MAAŞI DÜŞECEK

Tecrübeli kalecinin yıllık 2,5 milyon Euro olan maaşının da daha düşük bir seviyeye çekileceği belirtildi. Bu sezon Galatasaray'la Trendyol Süper Lig'de çıktığı 3 maçta da kalesini gole kapatan Muslera, Sarı-Kırmızılı takımın Devler Ligi'nde gruplara kalmasında da önemli rol oynamıştı.

Galatasaraydan Fernando Muslera kararı Yıllık ücretinde indirim ve imza

HER ŞEYİ KAZANDI

Muslera Galatasaray kariyerinde 6 Süper Lig, 5 Süper Kupa ve 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli kalecinin bu sezon da Galatasaray'ın lig ve Avrupa'da önemli kozlarından biri olacağı kesin.

Haberin Devamı