Galatasaray Galatasaray'dan maç sonu göndermeli paylaşım: Açın kulaklarınızı

Galatasaray'dan maç sonu göndermeli paylaşım: Açın kulaklarınızı

26.02.2024 - 22:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar maç sonu paylaşımına dikkat çeken bir not düştü.

Galatasaraydan maç sonu göndermeli paylaşım: Açın kulaklarınızı

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray Rams Park'ta Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Süper Lig'de sahasında son olarak geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor'a 1-0'lık skorla yenilen Cimbom bu müsabakanın ardından oynadığı 31 lig maçında 29 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Okan Buruk'un öğrencileri, bu sezon ligde Rams Park'ta oynadığı 14 karşılaşmadan da 3 puan aldı. Aslan, Süper Lig'de bu sezon sahasında puan kaybetmeyen tek takım olarak bulunuyor.

Haberin Devamı

KEREM 11 GOLE ULAŞTI
Kerem Aktürkoğlu bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 11’e çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemelerinden de 3 golü olan Kerem'in toplam 14 golü bulunuyor. Maça 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu 90 dakikada sahada kaldı.

Galatasaraydan maç sonu göndermeli paylaşım: Açın kulaklarınızı

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM
Sarı-kırmızılılar maç sonunda Icardi'nin aldığı cezaya göndermede bulundu. Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin fotoğraflarını paylaşan Galatasaray şu notu düştü: Açın kulaklarınızı duyun bu sesi, kenetlendi büyük Galatasaray ailesi!

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ KART GÖRMEDİLER
Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira sarı kart sınırında yer alıyordu. Bu 3 futbolcu mücadeleyi sarı kart görmeden tamamladı.
Maçta Kerem Aktürkoğlu ile Davinson Sanchez 11’de başlarken, Oliveira ise sonradan oyuna dahil oldu. Teknik Direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde bu 3 futbolcu, gelecek hafta Dolmabahçe’deki Beşiktaş derbisinde oynayabilecek.

Yazarlar