Galatasaray Galatasaray'dan Marco Verratti atağı! Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu

Galatasaray'dan Marco Verratti atağı! Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu

25.08.2023 - 10:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulüp teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi arzu ettiği İtalyan yıldızı renklerine katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Paris Saint Germain'den ayrılmak isteyen orta saha oyuncusunun aldığı yıllık ücret belli oldu.

Galatasaraydan Marco Verratti atağı Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu

Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, Molde maçı sonrası “Verratti harika bir oyuncu. Son güne kadar bekleyeceğiz” diyerek yıldız oyuncunun transferi ne kadar istediğini göstermişti. 30 yaşındaki futbolcu için tüm imkanların seferber edileceği öğrenildi...

Haberin Devamı

YUNUS, LEICESTER'A İMZA ATMAK İÇİN ADA'YA GİTTİ

Norveç’te harika bir performans sergileyen Yunus Akgün Leicester City’ye imza atmak için İngiltere'ye uçtu. Sarı-kırmızılı kulüp, Yunus için İngiliz kulübüyle kiralama+satın alma ve bonusları içeren toplamda 10 milyon euroluk bir anlaşma yapmıştı.

Galatasaraydan Marco Verratti atağı Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu

RAMOS 5 MİLYON EUROYA KADAR İNDİ

G.Saray transferde Sergio Ramos bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Cim-Bom, dünyaca ünlü İspanyol stoperin transferinde önemli mesafe aldı. PSG ile yollarını ayıran 37 yaşındaki futbolcu istediği ücrette indirime gidince dev transferde yeni bir süreç başladı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalması halinde yeniden değerlendirme yapacağını söyleyen Ramos’un yıllık ücrette 5 milyon euroya kadar indiği ve anlaşmanın artık an meselesi olduğu aktarıldı. 

Haberin Devamı

REKLAM VE MARKA DEĞERİ

Pazarlıklara bonuslarla beraber yıllık 10 milyon eurodan 2 senelik kontrat isteğiyle başlayan Ramos’un Galatasaray için gittiği indirim dikkat çekti. Savunmaya takviye planlayan sarı-kırmızılılar işin sportif getirisi yanında reklam ve marka değeri açısından yaratacağı etkiyi düşünerek hareket ediyor.

Galatasaraydan Marco Verratti atağı Köprüleri attı, yıllık ücreti belli oldu

VERRATTI, PSG'DEN AYRILMAK İSTİYOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG’nin formasını giyen Marco Veratti, bu sezon kadro planlamasında düşünülmüyor. 11 senedir Paris temsilcisinde görev yapan yıldız orta saha oyuncusu, kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor. Bu doğrultuda önceki gün Fransız basınından L’Equipe, bomba gibi bir iddiayı ortaya atmıştı. Galatasaray'ın İtalyan futbolcu için devreye girdiği öne sürüldü. Molde ile oynanan maçın ardından Okan Buruk da bu konuyla ilgili olarak sorulan bir soruya İtalyanca yanıt verdi.

YILLIK ÜCRETİ YÜKSEK: 15 MİLYON EURO

Deneyimli teknik adam, başarılı orta saha oyuncusunun gelip gelmeyeceğiyle ilgili olarak, “O harika bir oyuncu ama bizim için zor. Zaniolo’da olduğu gibi transferin son günlerine kadar bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki futbolcu, mevcut takımında senelik 15 milyon euroya yakın bir ücret alıyor. Verratti’nin aldığı bu ücret ise Galatasaray yönetiminin işini bir hayli zorlaştıran detaylardan bir tanesi. Fakat sarı-kırmızılı kurmayların, tıpkı Okan Buruk’un dediği gibi Veratti’yi ikna etmeye çalışacağı ve transferin son anına kadar oyuncuyu kovalayacakları öğrenildi.

Haberin Devamı