Galatasaray Galatasaray'dan Okan Buruk kararı! Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

Galatasaray'dan Okan Buruk kararı! Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

28.01.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetimi gelecek hafta teknik direktör Okan Buruk ile görüşme kararı aldı.

Galatasaraydan Okan Buruk kararı Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

Galatasaray transfer kadar teknik direktör Okan Buruk için de çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, bu sezon muhteşem işlere imza atan Okan Buruk için erken hamle yapma kararı aldı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve ayrıntılar...

Haberin Devamı

DİKKAT ÇEKEN DEPLASMANDA KARNESİ

Galatasaray’ı Giresunspor maçı öncesi deplasman karnesi umutlandırıyor. Bu sezon deplasmanda 10 maçta 23 puan toplayan ve 2.3 puan ortalamasıyla zirvede bulunan sarı-kırmızılıların oyun yapısının dış saha için çok uygun olduğu belirtildi. Nef Stadı’nda zaman zaman zorlanan, tek farklı galibiyetler alan Cim-Bom’a karşı rakiplerin daha kontrollü oynadığı ve savunmayı ön planda tuttukları vurgulandı. Bu durumun iç sahada problem yarattığı belirtildi.

Buna karşın Galatasaray’ın deplasman maçlarında daha rahat sonuca gitmesinin arkasında ise rakiplerin daha cesur oynamaya çalışmasından kaynaklandığı bildirildi. Evlerinde oynamalarından dolayı Galatasaray’ın üzerine gelmeye çalışmalarının, sarı-kırmızılılar için büyük avantaj olduğu bildirildi. Sarı-kırmızılıların çok çabuk hücuma çıkabilme özelliğinin bulunmasının da bu sonucu getirdiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Aslan, Giresunspor maçı öncesi de yine özelliğine güveniyor.

Galatasaraydan Okan Buruk kararı Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

PRİMLER YATTI

Galatasaray’da Fenerbahçe maçı için verilen söz yerine getirildi. Yönetim toplamda 10 milyon liralık özel prim dün futbolcuların hesabına yatırıldı. Giresunspor maçı öncesi bu jest futbolcuları mutlu etti.

GRAVILLON BOMBASI

Fransız basınına göre Galatasaray, Reims forması giyen 24 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon'u radarına aldığı öğrenildi. Reims'in Guadeloupeli oyuncu için 5 milyon Euro talep ettiği, Galatasaray'ın ilk teklifinin ise 4.5 milyon Euro olduğu söyleniyor. Reims Başkanı Jean Pierre Caillot'un teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Galatasaraydan Okan Buruk kararı Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Reims forması giyen Andreaw Gravillon'u transfer listesine dahil etti. Siyah-beyazlıların tecrübeli savunmacı için resmi teklifini sunduğu aktarıldı.

GRAVİLLON'UN KARNESİ

Guadeloupe asıllı Fransız savunmacı bu sezon Reims formasını 14 müsabakada giydi. Andreaw Gravillon bu süreçte gol ya da asist üretemedi. 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Andreaw Gravillon'un Reims ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı

OKAN BURUK İLE TARİH YAZIYOR

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde tarih yazıyor. Sarı-kırmızılılar ligde üst üste 9 galibiyet elde ederken Giresunspor karşısında da kazanması durumunda tarihe geçecek. 

Buruk, Bitexen Giresunspor maçından üç puan almaları durumunda resmi maçlarda Galatasaray'ın başında en uzun süreli galibiyet serisinin sahibi olan Mustafa Denizli'yi yakalayacak. Okan Buruk, Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarından galip ayrılması durumunda Galatasaray tarihinde tüm zamanların en uzun galibiyet serisi yakalayan teknik direktörü olacak.

Galatasaraydan Okan Buruk kararı Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

OKAN BURUK TERİM'İ YAKALAYACAK

Okan Buruk, Bitexen Giresunspor maçını kazanmaları halinde Galatasaray ile Süper Lig'de üst üste 10 galibiyet yaşayan sarı-kırmızılı takımın efsane teknik direktörü Fatih Terim'i yakalayacak.

Fatih Terim, Galatasaray ile ligde en uzun galibiyet serisine sahip ikinci teknik direktör unvanına sahip.

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de tecrübeli teknik adam yönetiminde 1997-1998 sezonunun son 5 ile 1998-1999 sezonunun ilk 5 maçından galibiyetle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray, ligdeki en uzun süreli galibiyet serisini 12 maçla Mustafa Denizli yönetiminde yaşamıştı.

Galatasaraydan Okan Buruk kararı Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

GALATASARAY YÖNETİMİNDEN OKAN BURUK KARARI

Galatasaray transfer kadar teknik direktör Okan Buruk için de çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, bu sezon muhteşem işlere imza atan Okan Buruk için erken hamle yapma kararı aldı. Takbim'de yer alan habere göre sezon başında başarılı teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar tecrübeli teknik adamın sözleşmesindeki opsiyonu erken aktif hale getirmek istiyor. Önümüzdeki hafta iki tarafın bir araya geleceği ve sözleşmenin 1 yıl daha uzatılacağı öğrenildi.

Buruk, G.Saray'ın başında 23 maçta 2.4 puan ortalaması yakaladı. Okan Buruk, Giresun maçını kazanmaları halinde Galatasaray ile Süper Lig'de üst üste 10 galibiyet yaşayan Sarı-Kırmızılı takımın efsane teknik direktörü Fatih Terim'i yakalayacak. Galatasaray, Süper- Lig'deki en uzun süreli galibiyet serisini 12 maçla Mustafa Denizli yönetiminde yaşamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Okan Buruk kararı Gelecek hafta görüşmeler başlayacak

2.37 ORTALAMA TUTTURDU

Okan Buruk yönetiminde 19 Süper Lig maçında 14 galibiyet alan Cimbom, 2.37 puan ortalaması tutturdu.

Yazarlar