Galatasaray Galatasaray'dan transfer harekatı! Sürpriz 2 isim

Galatasaray'dan transfer harekatı! Sürpriz 2 isim

03.11.2022 - 18:43 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde rotasını Beşiktaş derbisine çeviren Galatasaray, bir yandan da devre arası transfer döneminde yapacağı takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor. Norveç basını sarı-kırmızılı ekip hakkında sürpriz bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Galatasaraydan transfer harekatı Sürpriz 2 isim

Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, devre arasında yapacağı transfer hamleleri için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, forvet bölgesi dışında kanada da takviye yapmak için geceli-gündüzlü koşuşturma halinde...

Haberin Devamı

Avrupa medyasında Galatasaray'ın birçok golcü oyuncu ile temasta olduğu yazılırken Norveç basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

NORVEÇ BASINI DUYURDU

Takvim'in Daravisen'den derlediği habere göre Galatasaray, Valerenga forması giyen Osame Sahraoui'nin peşini bırakmıyor. Haber, "Galatasaray'ın gözü hala Osame Sahraoui'de" şeklinde verilirken Norveç kulübünün oyuncusu için önlem almaya hazırlandığı belirtildi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Valerenga, yıldız oyuncusunun sözleşmesine 1 daha ekletmek istiyor. Çünkü genç yıldızın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Galatasaraydan transfer harekatı Sürpriz 2 isim

BÜYÜK POTANSİYEL

Fas asıllı Norveçli yıldız büyük potansiyel olarak gösteriliyor. 1.5 milyon Euro değeri olan Sahraoui 29 maçta görev alırken 6 gol ve 5 asiste imza attı. Valerenga altyapısından yetişen ve 2019 yılından beri A takımda forma giyen genç yetenek, iki kanatta da görev yapabiliyor. Ayrıca 10 numara pozisyonunda da yerini yadırgamıyor.

Haberin Devamı

İSTATİSTİKLERİ

Kariyerinde ise 99 karşılaşmada ter döken Sahraoui, 13 gol atarken 19 asist üretti. Norveç Milli Takımı alt yaş kategorilerinde 7 kez oynayan genç yıldızın 1 golü bulunuyor.

BİR İDDİA DAHA

Öte yandan sezon başında ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Belçikalı oyuncu Nicolas Raskin ile ilgilendiği de iddia edilmişti. Sezon sonunda Standard Liege ile sözleşmesi sona erecek olan başarılı oyuncu, geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

"GÖRÜŞMELER İYİ GİDİYOR"

La Tribune'e konuşan başarılı oyuncu, Standard Liege ile yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verdi. Raskin, "Görüşmeler iyi ilerliyor. Bana karşı her zaman yapıcı oldular. Kulüp ne istediğimi biliyor. Ben de anlaşmak için elimden geleni yapıyorum. Standard'dan ayrılmak beni üzer" ifadelerini kullandı.

Orta sahada görev yapan Raskin, futbola Standard Liege'in altyapısında başladı. 2015 yılında Anderlecht altyapısına geçen başarılı oyuncu, 2017'de bu kez Gent U21 takımının yolunu tuttu.

Galatasaraydan transfer harekatı Sürpriz 2 isim

1 GOL, 4 ASİST

Burada iyi bir performans gösteren Raskin, 2019 yılında 200 bin Euro karşılığında Standard Liege'e transfer oldu. 2019 yılında A Takım'a yükselen Raskin, bu sezon ligde oynadığı 15 maçta bir gol atarken dört kez de asist yaptı.

Haberin Devamı