Galatasaray Galatasaray’dan transferde ters köşe! Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…

Galatasaray’dan transferde ters köşe! Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…

25.06.2023 - 19:25 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Mauro Icardi transferini çözmeye çalışırken diğer taraftan ikinci forvet arayışları da sürüyor. Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte Dembele sesleri yükselirken, sürpriz bir isim transfer listesine eklendi.

Galatasaray’dan transferde ters köşe Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…

Geride kalan sezonun Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takımın kurmayları, Mauro Icardi transferini çözmeye çalışırken diğer taraftan ikinci forvet arayışları da sürüyor. Süper Lig devinde Icardi'nin yanı sıra Dembele'nin de ismi geçerken, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Haberin Devamı

KULÜPTE YOĞUN MESAİ

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

Galatasaray’dan transferde ters köşe Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…

SEZONA DAMGA VURDU

30 yaşındaki Arjantinli oyuncu Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 26 maça çıktı. Süper Lig'de 24 maçta 22 gol, 7 asistlik performans sergileyen Süperstar, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Her iki Fenerbahçe derbisinde de fileleri havalandıran Icardi ayrıca kritik Beşiktaş maçlarında üç gol atmıştı.

Haberin Devamı

DEMBELE SICAK İSİM

Lyon'la sözleşmesi biten 26 yaşındaki Fransız forvet Dembele, Galatasaray'ın gündemine gelen bir başka forvet. 3 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro imza parası beklentisi olan Fransız golcü ile görüşmeler sürüyor. Okan Buruk'un Dembele ismine sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Galatasaray’dan transferde ters köşe Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…

SÜRPRİZ FORVET ADAYI

Takvim'in haberine göre; Teknik direktör Okan Buruk’un talebiyle forvet hattına transfer yapacak Galatasaray, Spezia’nın Angolalı golcüsü M’Bala Nzola ile temas kurdu. Cimbom, yıldız oyuncunun geri dönüşü sonrası İtalyan ekibiyle de transfer için masaya oturacak.

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da forvet transferi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bafetimbi Gomis ile yolları ayıran Cimbom, Mauro Icardi için PSG ile pazarlıklarını sürdürürken, hücum hattı için gündeme son gelen ismin İtalyan temsilcisi Spezia'da oynayan M'Bala Nzola olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray’dan transferde ters köşe Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Cimbom, kariyerine İtalyan ekibi Spezia'da devam eden Angolalı golcü M'Bala Nzola ile ilgili detaylı araştırmalar yaptı ve oyuncu için temas kurdu. 26 yaşındaki futbolcunun kulübü Spezia ile kontratı 30 Haziran 2026'ya kadar sürüyor.

8 milyon Euro değer biçilen Nzola'nın da Galatasaray'ın Avrupa'da boy gösterecek olması nedeniyle transfere sıcak bakabileceği ifade edildi. Oyuncunun geri dönüşü sonrası Spezia ile de masaya oturulacak.

Haberin Devamı

18 GOLE DIREKT KATKI SAĞLADI

Angola dışında Fransa vatandaşlığı da bulunan M'Bala Nzola, sağ açık ve forvet pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Geçen sezon Spezia'da 34 karşılaşmaya çıkan ve klas gollere imza yıldız futbolcu, 15 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de asist katkısı verdi. Spezia'da toplamda 102 maçta 35 gol ve 7 asist kaydeden Nzola, daha önce Trapani, Carpi, Francavilla ve Troyes ekiplerinde de oynadı.

Galatasaray’dan transferde ters köşe Icardi ve Dembele derken sürpriz isim…