Galatasaray Galatasaray'dan Yusuf Demir hamlesi! Dursun Özbek açıkladı

Galatasaray'dan Yusuf Demir hamlesi! Dursun Özbek açıkladı

19.09.2022 - 11:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması için başvuru yapacaklarını açıkladı.

Galatasaraydan Yusuf Demir hamlesi Dursun Özbek açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray ve Aras Kargo arasında yapılan işbirliği anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Özbek, son günlerde büyük tartışma konusu olan Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynayıp oynayamaması konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Dursun Özbek, "Yerli statüsünde oynaması için temaslarımız sürüyor. Türk sporuna önemli hizmetler vereceğini düşündüğümüz bir kardeşimiz. Federasyonumuzun da buna olumlu yaklaşacağını düşünüyorum. Bütün çabamız Yusuf Demir'in Türk Milli Takımı'na kazandırılması." ifadelerini kullandı.

ADNAN POLAT İLE YAPILAN GÖRÜŞMEYİ AÇIKLADI

Öte yandan Galatasaray'ın sevgi iklimine ihtiyacı olduğunu ifade eden Özbek, "Seçildiğimiz günden bu yana, Galatasaray barışmalı, sevgi iklimi başlamalı, küslükler bitsin dedik. Hangi projeyi getirirsek getirelim, camiada barışı sağlayamazsak projelerin başarıya ulaşması mümkün değil. İnanarak söylüyorum. Bu büyük bir ihtiyaç. Küstük, darıldık da ne oldu. Kavga ne getirdi? Ben ve arkadaşlarım, Galatasaray'daki kavgayı bitirmek, birleşmek istiyoruz. Projelerimizin başarıya ulaşması için buna ihtiyacımız olduğunu kalbi söylüyorum. Onun için Adnan Bey'i davet ettim. 11 yıldır kulübe gelmeyen, küsmüş bir başkanımızdı. Buna bir son verdik. Sadece Adnan Bey değil, kavga eden herkesi barışmaya davet ediyorum. Adnan Bey ile projeri konuştuk elbette. Galatasaray'a büyük emek vermiş, hizmet etmiş, başkanlık yapmış biri. Projelere destek verecek. Galatasaray'da barış ikliminin ortaya çıktığını herkes görüyor. Barış iklimiyle beraber sportif başarı da geliyor. Her yere aksediyor bu sevgi. Galatasaray'ın sevgi iklimine, barışa ihtiyacı var. Her kim buna hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri var." dedi.

Haberin Devamı

 

'İŞ BİRLİĞİMİZİN TARAFLARA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM'

Çevreye, topluma ve insana katkı sunmak üzere yaptıkları çalışmalarla da bu topraklarda değer üretmeye önem verdiklerini söyleyen Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın “Aras Kargo olarak uzun yıllardır “Önem Taşır” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürüyor, her gün dünyanın çevresinde 7 tur dönecek kadar yol kat ediyor, 1 milyonun üzerinde kapı çalıyoruz.  Bir anlamda ülkemizi bir uçtan bir uca birleştiren bir misyonumuz var. Sporun da aynı şekilde birleştirici bir güç olduğuna inanıyoruz. Bu bakış açısıyla bugün 117 yıllık köklü geçmişiyle Türk sporunun en büyük markalarından Galatasaray’ın kargo alanında iş ortağı olmanın heyecanını taşıyoruz. Zamanın doğru kullanımının ve organizasyon hızının giderek önem kazandığı günümüz futbolu açısından, iş birliğimizin Galatasaray’a büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz.  Bu tür iş birliktelikleri, taraflar birbirini tanıdıkça, artık maddi bir destek olmaktan çıkıp manevi bir iş birliğine de dönüşüyor. Sayın Başkanımızın bizim için uygun gördüğü her türlü misyonu yerine getirmek için de çaba göstermek isteriz. İş birliğimizin taraflara hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu sene “Futbolun Heyecanını Taşıyoruz” mottosuyla Türk Erkek Milli Futbol Takımları resmi sponsorluğu ile eMilli Futbol Takımı ana sponsorluklarını da üstlendiklerini sözlerine ekleyen Ayyarkın, farklı branşlarda da Türk sporuna sundukları desteği sürdüreceklerini ve yepyeni başarılara imza atacaklarını söyledi.  

“Galatasaray ve taraftarlarını hızla tanıştıracağız”
Son birkaç yılda teknolojiye ve operasyonel verimliliğe yaptıkları yatırımlarla hem hız hem de müşteri memnuniyeti yönünden güçlü bir konuma ulaştıklarını kaydeden Ayyarkın, “Değişen tüketici beklentilerine uygun yapısal ve teknolojik dönüşümü gerçekleştirmek üzere önemli yatırımlara imza attık. Bu çerçevede hem müşterilerimiz hem de e-ticaret iş ortaklarımız için hızlı ve pratik çözümler geliştirmeye ve teknoloji yatırımlarımızı genişletmeye devam edeceğiz. Bugün e-ticaret sektörünün güvenilir iş ortağı konumundayız. Başlayan bu değerli iş birliği ile de Galatasaray’ı ve GS Store’lardan alışveriş yapacak taraftarlarını hızlı ve kaliteli hizmetimizle tanıştıracak, onların en güvenilir iş ortağı olmak için çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar