Galatasaray Galatasaray'ın 5 yıldızı vitrinde! Menajerler izleyecek

Galatasaray'ın 5 yıldızı vitrinde! Menajerler izleyecek

08.11.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'da 5 futbolcu menajerlerim takibinde olacak. Scoutlar tribünden yıldız isimleri izleyecek.

Galatasarayın 5 yıldızı vitrinde Menajerler izleyecek

Bayern Münih ile bugün kritik bir maçta karşı karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da yıldız oyuncular yine gözlem altında olacak.

Haberin Devamı

ICARDI İDMANA ÇIKMADI
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 15 dakikası basına açık gerçekleşen dünkü son çalışmaya Mauro Icardi ise çıkmadı. Arjantinli golcü yine iğne ile forma giyecek. Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla dün saat 16.00’da Almanya’ya giden sarı-kırmızılı kafilede futbolcular, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi.

5 İSİM TAKİPTE

Sarı-Kırmızılılar'da son 2 sezonda müthiş performans gösteren Sacha Boey, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı dev takımların radarında... Çok sayıda ünlü menajer ve scoutun Beyarn Münih maçında bu yıldızları yakından takip edeceği öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi'nin yeni sözleşme teklifini geri çeviren Sacha Boey için Manchester United ve Arsenal scoutlarının tribünde olacağı ve oyuncuyla ilgili notlar alacağı belirtildi. Lucas Torreira da İtalyan takımlarının kıskacında.

Haberin Devamı

LAZIO ONU TAKİP EDİYOR
Lazıo ve Fiorentina gibi takımların yetkilileri de Almanya'daki maçı yakından takip edecek. Abdülkerim, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson da İngiliz ve İtalyan scoutların radarında olacak. Avrupa'nın dev kulüplerinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Galatasarayın 5 yıldızı vitrinde Menajerler izleyecek

MUSLERA MÜJDESİ
Galatasaray’da Bayern Münih maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Kasımpaşa maçında sakatlanan ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera dün yapılan antrenmana katıldı.

Uruguaylı eldiven, Almanya kafilesine alınırken bu gece oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Tecrübeli kalecinin iğne ile sahadaki yerini alabileceği belirtildi.

Yazarlar