Galatasaray Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! Vecino ayrılmak istiyor

Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! Vecino ayrılmak istiyor

05.12.2023 - 12:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek istediği ancak Lazio'da kalan Matias Vecino için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Galatasarayın kapısından dönmüştü Vecino ayrılmak istiyor

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağlamak istediği ancak transferi gerçekleşmeyen deneyimli orta saha oyuncusu Matias Vecino şu anki durumundan memnun değil. Lazio'da mutlu olmayan Uruguaylı futbolcu hakkında çarpıcı haberler ortaya atıldı.

Haberin Devamı

LAZIO'DA MUTSUZ

Nicolo Schira'nın haberine göre geçtiğimiz yaz Galatasaray'ın da talip olduğu Matias Vecino, devre arasında Lazio'dan ayrılmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekibin transfer döneminin sonunda kadrosuna katmak istediği tecrübeli orta saha Lazio'daki konumundan mutsuz. Uruguaylı, 32 yaşında olmasına rağmen hala oynamaya hevesli ve yedek kulübesinde kalmaya devam ederse Ocak ayında ayrılmayı düşünebilir.

SARRI TRANSFERE ENGEL OLMUŞTU

Galatasaray'ın Eylül ayının başında kadrosuna katmak istediği oyuncunun transferini Lazio teknik direktörü Maurizio Sarri istememişti. Vecino, daha fazla oynayacağı bir takımda süre almak istiyor ve Sarri'nin raporuna göre Ocak ayında takımdan ayrılabilir. Bu sezon Serie A'da 11 ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç olmak üzere toplam 15 maça çıkan Vecino rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

NDOMBELE YERİNE GELEBİLİR

İytalyan basınının iddiasına göre Galatasaray'ın elinde büyük bir fırsat olduğuna var. Sarı-Kırmızılı ekip Ocak ayında beklenilen performansı karşılayamayan Ndombele'nin yerine tecrübeli orta saha oyuncusu Vecino'yu kadrosuna dahil edebilir.

Central Español altyapısında futbola başlayan Matias Vecino daha sonra sırasıyla Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli ve Inter formaları giydi. Lazio, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden tecrübeli futbolcuyu renklerine bağladı.

32 yaşındaki orta saha Uruguay Milli Takımı'nda 69 maçta forma şansı buldu. Matias Vecino bu müsabakalarda 5 gol sevinci yaşadı. Lazio ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Matias Vecino'nun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Matias Vecino daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Serie A şampiyonluğu
1 - İtalya Kupası şampiyonluğu
1 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Uruguay Ligi şampiyonluğu