Galatasaray Galatasaray'ın oyununu Necati Ateş eleştirdi! 'Bu riskleri göze alacaksın'

Galatasaray'ın oyununu Necati Ateş eleştirdi! 'Bu riskleri göze alacaksın'

20.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Galatasaray, HangiKredi Ümraniyespor'a konuk oldu. Zorlu müsabaka sarı-kırmızılıların 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yardımcı antrenörü Necati Ateş, karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulundu.

Galatasarayın oyununu Necati Ateş eleştirdi Bu riskleri göze alacaksın

HangiKredi Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Galatasaray'ı ağırladı. Heyecan dolu mücadele, Bafetimbi Gomis'in golüyle birlikte Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Sarı-kırmızılıların, HangiKredi Ümraniyespor'la oynadığı maçı TRT Spor yorumcusu Necati Ateş değerlendirdi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Galatasaray'ın müsabakada iki farklı yarı oynadığını belirten Necati Ateş, "İki tane farklı yarılar izledik. Birinci yarı temposuz ve pozisyonsuz, az pozisyonlu bir Galatasaray vardı. İkinci yarı alış, dönüş ve inanılmaz bir geri dönüşle Gomis tam bir golcü olduğunu gösterdi ve maçı kazandırdı" diye konuştu.

Galatasarayın oyununu Necati Ateş eleştirdi Bu riskleri göze alacaksın

"BU RİSKLERİ GÖZE ALACAKSIN"

Süper Lig devinin oyun planı hakkında değerlendirmelerde bulunan Necati Ateş, "İkinci yarı Galatasaray büyük takım görüntüsünü verdi. Büyük takım reaksiyonu verdi, set oyunu oynamaya başladı. Mertens'in oyuna girmesiyle daha olgun bir oyun ortaya koydu. Arkada pozisyon da verdi ama bu oyunu oynamak istiyorsan bu riskleri göze alacaksın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı taraftarların da maçın içine girmesiyle birlikte oyun temposunun artığını belirten Necati Ateş, "İkinci yarıda harika bir başlangıç oldu, Seferovic vurdu direkten döndü, döneni tamamlayamadılar. Sonrasında taraftar da işin içine girince bambaşka bir atmosfer oldu" açıklamasını yaptı.

Galatasarayın oyununu Necati Ateş eleştirdi Bu riskleri göze alacaksın

Süper Lig devinde uyum sürecinin devam ettiğinin altını çizen Necati Ateş, "Taşların yerine oturması zaman alacak. Çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz, onun sinyallerini verdiler. Geçen maç Kerem'e daha fazla süre vermişti, bu maçta daha erken aldı. Oyuna aldığı oyuncular maça dokundu" dedi.

"MAÇI ALMAYI BİLDİ"

Bafetimbi Gomis'in oyununu değerlendiren Necati Ateş, "Gomis ikinci maçını da kazandırdı. Sonradan girdi ve maçı almayı bildi. İşte golcü olmak böyle bir şey. Bu gol, birinci sınıf bir gol. Sağına çekip dönüp vurması yan fileye muhteşem bir gol oldu. Serkan Kırıntılı da maçın adamı seçilebilir hala, Serkan'a rağmen bu gol birinci sınıf oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı