Voleybol Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem!

Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem!

20.11.2023 - 11:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın milli voleybolcusu İlkin Aydın, kulübün sosyal medyasından yapılan paylaşıma fotoğraflı sitem etti.

Galatasarayın paylaşımına İlkin Aydından sitem

SKORER

Haberin Devamı

Filenin Sultanları'nın ve Galatasaray'ın yıldızlarından İlkin Aydın, kulübün sosyal medya paylaşımına fotoğrafla yanıt verdi.

GALATASARAY KADIN FUTBOLUNDA ZİRVEDE
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray, deplasmanda Hakkarigücüspor'u 4-2 yendi. Zaman zaman çekişmeli anlara sahne olan ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan Galatasaray Petrol Ofisi, karşılaşmayı da 4-2 kazandı. Ligde 10. galibiyetini alan sarı-kırmızılı takım, puanını 30'a yükselterek liderliğini sürdürdü.

BASKETTE KAYSERİ'Yİ YENDİ
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 11’inci haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring Melikgazi Kayseri Basketbol’u 89-85 mağlup etti ve ligdeki 7. galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılılar ilk yarıyı geride kapattıkları maçta Kayseri Basketi 3. çeyrek sonunda yakaladı. Son çeyrekte buldukları 28 sayı ile (Nalyssa Smith 7, Vanloo 6, Sude 5, Harrigan 5, Meltem 3, Hines-Allen 2) yenmesini bildi

Haberin Devamı

Galatasarayın paylaşımına İlkin Aydından sitem

EFELER LİGİ'NDE GALİBİYET
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi sekizinci haftasında TÜRŞAD'ı 3-0’lık skorla mağlup etti. Onur 14 puanla en skorer oyuncu olurken, Jan Hadrava 13, Oğuzhan 12, Miran Kujundzic 11, Osman Çağatay ise 9 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

GALATASARAY KADIN VOLEYBOL TAKIMI PAYLAŞILMADI
Sarı-kırmızılıların resmi sosyal medya hesabından günaydın paylaşımında bulundu. Paylaşımda haftayı galibiyetle tamamlayan Galatasaray kadın futbol ve basketbol takımı yer aldı. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı da fotoğraflar arasında yer aldı. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın yer almaması dikkat çekti.

Galatasarayın paylaşımına İlkin Aydından sitem

İLKİN AYDIN'DAN CEVAP
Sarı-kırmızılı takımın milli voleybolcusu İlkin Aydın bu duruma tepki gösterdi. Günaydın paylaşımını alıntılayan İlkin, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finale yükseldiği fotoğrafı paylaşarak 'Günaydın' yazdı. İlkin'in bu paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

AVRUPA'DA TURLAMIŞLARDI
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Finlandiya temsilcisi Hameenlinna'yı set vermeden yendi, CEV Challenge Kupası'nda adını 8 takım arasına yazdırmıştı.

Haberin Devamı

ECZACIBAŞI'NA KAYBETTİLER
Sultanlar Ligi'nin 8. hafta mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda Galatasaray Daikin’i 25-16, 25-12 ve 25-18’lik setlerle 3-0 mağlup etti. İlkin Aydın mücadelede 10 sayı üretti.

Galatasarayın paylaşımına İlkin Aydından sitem