Şampiyonlar Ligi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Kopenhag'a sakatlık şoku!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Kopenhag'a sakatlık şoku!

04.12.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Kopenhag, yıldız futbolcusunun sakatlığı ile sarsıldı.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Kopenhaga sakatlık şoku

Danimarka Süper Ligi'nin 17. haftasında temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Kopenhag, sahasında Aarhus ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Parken Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip lider olarak çıktı. Aarhus dördüncü dakikada Poulsen'in attığı golle 1-0 öne geçti. 34. dakikada konuk ekipten bu kez Tingager sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıda Kopenhag ilk yarıya göre daha iyi bir görüntü çizdi. 58. dakikada Mıhamed Elias Achouri'nin golüyle skora 2-1'e geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kopenhag kendi sahasında mağlup olarak liderliği Brondby'e kaptırdı.

Kopenhag ligde oynadığı son üç maçta bir puan alabildi.

KOPENHAG'A SAKATLIK ŞOKU

Karşılaşmanın 26. dakikasında ev sahibi ekip için şok bir an yaşandı. Savunmanın bel kemiği Denis Vavro, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Uzun bir süre saha içinde tedavisi yapılan 27 yaşındaki oyuncu sedyeyle oyundan çıktı. Yerine ise Boilesen girdi.

Haberin Devamı

Vavro'nun Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta maçında sahada olması çok düşük bir ihtimal olarak gösteriliyor.

Vavro, Şampiyonlar Ligi'nde takımın en fazla isabetli pas yapan ikinci, en fazla isabetli uzun pas yapan üçüncü oyuncusu konumunda.

 

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Kopenhaga sakatlık şoku

TAKIM SAVUNMASININ LİDERİ

Kopenhag, Slovakyalı yıldızı 2017'de Zilina'dan 1.40 milyon Euro'ya transfer etti. 2019'da Lazio'ya 10.50 milyon Euro karşılığında transfer olan Vavro, bir dönem Huesca'da kiralık olarak forma giydikten sonra Ocak 2022'de Kopenhag'a kiralık olarak göndü. Danimarka ekibi Temmuz 2022'de yıldız ismi 4.50 milyon Euro karşılığında kalıcı olarak transfer etti.

Kopenhag formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 28 maça çıkan Vavro üç gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Yazarlar