İngiltere Premier Lig Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ta Antony ve Sancho krizi!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ta Antony ve Sancho krizi!

05.09.2023 - 09:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, Antony ve Jadon Sancho krizleriyle karşı karşıya. Jadon Sancho, Erik ten Hag ile yaşadığı problemler nedeniyle yedek oyuncu konumuna düşerken Antony eski kız akradaşı Gabriela Cavallin'e hamileyken şiddet uygulaması sebebiyle Brezilya Milli Takımı'na dahil edilmedi Brezilyalı yıldız için United'ın kararı merakla bekleniyor.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester Unitedta Antony ve Sancho krizi

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United yeni krizlerin eşiğinde... Kırmızı Şeytanlar'da İngiliz yıldız Jadon Sancho, menajer Erik ten Hag ile aralarında yaşanan diyalog krizi sonrası yedek kulübesine mahkum edildi. Arsenal'e karşı alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Ten Hag, eski Borussia Dortmund'lu kanat oyuncusunun "antrenmanlardaki performansı" nedeniyle United kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Jadon Sancho ise Ten Hag'ın bu kararına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki göstererek "İnsanların tamamen gerçek dışı şeyler söylemesine izin vermeyeceğim. Bu hafta antrenmanlarda kendimi çok iyi hissettim. Bu konuyla ilgili başka nedenler olduğuna inanıyorum ama bunlara girmeyeceğim. Uzun zamandır günah keçisi ilan edildim ve bu hiç adil değil." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester Unitedta Antony ve Sancho krizi

TEN HAG, SANCHO'DAN FAYDALANMAK İSTİYOR

The Sun'da yer alan habere göre United Menajeri Erik ten Hag, Jadon Sancho ile aralarında yaşanan diyalog krizine rağmen oyuncudan faydalanmak istiyor. Eri ten Hag daha önce Aaron Wan-Bissaka'yı kadro dışı bırakmıştı. İngiliz oyuncu sonrasında daha iyi bir performansla geri dönüş sağlamıştı. Marcus Rashford ise Hollandalı menajerin tavsiyelerini dinlemesinin ardından eski günlerine geri dönmüştü.

Haberin Devamı

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester Unitedta Antony ve Sancho krizi

ANTONY ESKİ KIZ ARKADAŞINA HAMİLEYKEN SALDIRDI

Jadon Sancho kriziyle uğraşan Manchester United, Antony'den gelen haberle sarsıldı. Daily Mail'de yer alan haberde "Manchester United, Brezilya'nın Antony'nin eski kız arkadaşına saldırdığı iddiaları üzerine yeni bir aile içi şiddet fırtınasının içine sürüklendi." ifadeleri kullanıldı.

Antony'nin eski kız arkadaşı Gabriela Cavallin'e hamileyken saldırdığı iddiaları sonrası Brezilya Futbol Federasyonu resmi bir açıklama yayınlayarak yıldız oyuncunun milli takım kadrosundan çıkardılığını duyurdu.

Açıklamada "İddia edilen mağduru, oyuncuyu, Brezilya milli takımını ve CBF'yi korumak amacıyla federasyonu, Antony'nin Brezilya milli takımından çıkarıldığını bildirir." ifadelerine yer verildi.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester Unitedta Antony ve Sancho krizi

UNITED BASKI ALTINDA

The Guardian ise Manchester United'ın yeni bir Mason Greenwood kriziyle karşı karşıya kaldığını ve Brezilyalı yıldız hakkındaki iddialar sonrası kulübün baskı altında olduğunu vurguladı.

The Guardian'da yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

Manchester United, eski kız arkadaşı Gabriela Cavallin tarafından ortaya atılan fiziksel saldırı ve oyuncunun kendisini öldürmekle tehdit ettiği ve bardakla saldırdığı yönündeki ciddi iddiaların ardından 86 milyon euroluk forvet Antony'yi kadro dışı bırakma baskısıyla karşı karşıya.

Haberin Devamı

Antony'nin "yanlış" olarak nitelendirdiği suçlamalar, Mason Greenwood'un hakkındaki tecavüz suçlamalarının düşürülmesine rağmen Manchester United'dan ayrılmak zorunda kalmasından iki hafta sonra, Pazartesi günü Brezilya internet sitesi UOL tarafından haberleştirildi. Brezilya Milli Takımı Bolivya ve Peru ile oynayacağı Dünya Kupası elemelerine Antony'siz hazırlanacak.

UOL'ye fotoğrafları ve WhatsApp mesajlarını veren Cavallin, Sao Paulo doğumlu oyuncunun kendisine ilk olarak geçen yıl 1 Haziran'da, çocuklarına hamileyken ve Brezilya'da tatildeyken saldırdığını iddia etti. Cavallin, 23 yaşındaki Antony'nin, kendisinin de gittiği bir gece kulübünde kendisini gördükten sonra sinirlendiğini ve "onu arabaya bindirdiğini, defalarca saldırdığını ve yüksek hızla arabadan atmakla tehdit ettiğini" iddia etti.

Cavallin UOL'ye şunları söyledi: "Eğer onunla birlikte olmayacaksam, kimseyle birlikte olmayacağımı söyledi... Korkudan titriyordum."

Haberin Devamı

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester Unitedta Antony ve Sancho krizi

İddiaya göre ikinci saldırı, United'ın Manchester City karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetten bir gün sonra, bu yıl 15 Ocak'ta Manchester'da gerçekleşti. Habere göre bu olay Cavallin'in dört yıldızlı Hyatt Regency otelindeki odasında tıbbi müdahaleye ihtiyaç duymasına neden oldu. "Göğsüme yumruk attı ve silikon [implantım] ters döndü" dedi Antony'nin kendisine "Seni incitmek istememiştim, bir kazaydı, yumruk değildi - sadece seni duvara yasladım" dediğini iddia etti.

Antony yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Huzur içinde söyleyebilirim ki yapılan suçlamalar konusunda masumum. Bayan Gabriela ile olan ilişkim çalkantılıydı, her iki taraftan da hakaretler işittim ama hiçbir zaman fiziksel saldırıda bulunmadım. Bu nedenle, bu suçlamaları şiddetle reddediyorum ve Brezilyalı yetkililere gereken her şeyi açıklamaya hazır olduğumu açıkça belirtmek isterim.

GREENWOOD KRİZİYLE SARSILMIŞTI

Manchester United, geçtiğimiz yıllarda Mason Greenwood kriziyle karşı karşıya kalmıştı. Antony'nin şiddet uyguladığı iddialarıyla benzerlik görülen bir olayda Greenwood'un kız arkadaşı Harriet Robson, yıldız oyuncudan şiddet gördüğü fotoğrafları basına servis etmişti. Bu olayın ardından Manchester United kulübü, İngiliz futbolcunun süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Mason Greenwood hakkındaki suçlamardan geçtiğimiz hafta beraat etti ve Getafe'ye kiralık olarak transfer oldu.

Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester Unitedta Antony ve Sancho krizi