Galatasaray Galatasaray'ın transferinde kriz! İşte açıklanmama sebebi

Galatasaray'ın transferinde kriz! İşte açıklanmama sebebi

29.07.2023 - 11:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken artık resmen açıklanması beklenen tecrübeli futbolcunun ir türlü duyurulmamasının nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasarayın transferinde kriz İşte açıklanmama sebebi

Galatasaray bir yandan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris'le oynayacağı maçın hazırlıklarını, diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

ANGELINO KİRALANDI, KAAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da savunma hattına şu ana kadar 2 takviye yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo'dan kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisini aldı. 28 yaşındaki milli stoper için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Süper Lig devi sol bek pozisyonunu ise Angelino ile güçlendirdi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödendi. Angelino'nun satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

Galatasarayın transferinde kriz İşte açıklanmama sebebi

FORVET HATTI YENİDEN ŞEKİLLENDİ

Galatasaray'da forvet hattına da önemli isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'da forma giyen Cedric Bakambu'nun bonservisi 700 bin euro karşılığında alındı. Kongolu santrforla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

MAURO ICARDİ İSTANBUL'A GELDİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, forvet hattına Mauro Icardi'yi dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli futbolcunun transferi konusunda Paris Saint Germain ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Bunun ardından Arjantinli golcü, geçtiğimiz gece İstanbul'a geldi. Havaalanına giden sarı-kırmızılı taraftarlar Icardi'yi büyük coşkuyla karşıladı. 

KALEYE İLK ADAY

Muslera'nın yanına bir yerli kalecisi takviye etmek isteyen sarı kırmızılılarla ilk aday Günay Güvenç olmuştu. Erden Timur'un da geçtiğimiz günlerde ismini telaffuz ettiği tecrübeli file bekçisinin transferinin açıklanmama sebebi ortaya çıktı...

Galatasarayın transferinde kriz İşte açıklanmama sebebi

ERDEN TİMUR AÇIKLAMIŞTI

Transferde de sıcak gelişmelerin olduğu Cim Bom’da, gelecek sezondan itibaren yedek kalecinin Günay Güvenç olması bekleniyordu. Başkanvekili Erden Timur, tecrübeli file bekçisi ile her konuda anlaşma sağlandığını, geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Ancak transfer henüz gerçekleşmezken, konuyla ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

İKNA EDİLMESİ BEKLENİYOR

Normal şartlar altında Sarı-Kırmızılılar’ın, Günay için bir miktar para ve karşılığında Batuhan Şen’i göndermesi bekleniyordu. Fakat 24 yaşındaki eldiven, Galatasaray’da kalmak isteyince transferin gerçekleşme süresi de uzadı.

Haberin Devamı

Genç kaleci ile görüşmeler devam ederken, ikna sürecinin tamamlanmasının ardından imzaların atılacağı öğrenildi.