Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Yusuf Demir'in menajerlik şirketinden transfer açıklaması! 'Saçmalık'

Galatasaray'ın yıldızı Yusuf Demir'in menajerlik şirketinden transfer açıklaması! 'Saçmalık'

19.01.2023 - 18:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Yusuf Demir için menajerlik şirketinden açıklama geldi. Genç oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketinden yapılan açıklamada çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...

Galatasarayın yıldızı Yusuf Demirin menajerlik şirketinden transfer açıklaması Saçmalık

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Yusuf Demir'le ilgili resmi bir açıklama yapıldı. 19 yaşındaki yıldız adayı hakkında menajerlik şirketinden yapılan açıklamada çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Galatasaray sezon başında Rapid Wien'den Yusuf Demir'i 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna dahil etti. Genç yeteneğin transferi yabancı statüsü tartışmalarını beraberinde getirdi. Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Demir'in devre arasında bir Süper Lig ekibine kiralanacağı iddia edildi.

Galatasarayın yıldızı Yusuf Demirin menajerlik şirketinden transfer açıklaması Saçmalık

"SAÇMALIK"

Ümraniyespor'la anılan genç yıldızın menajerlik şirketi çıkan transfer haberleri hakkında bir paylaşımda bulundu. Yusuf Demir'in bağlı olduğu menajerlik şirketinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yusuf için kiralık transfer haberleri kesinlikle doğru değil. Çok fazla saçmalık yazıldı. Galatasaray, iki aylık bir proje değil. Futbolu bilen herkes, Belçikalı Dries Mertens ve İspanyol Juan Mata gibi oyuncuları geçmenin kolay olmadığını bilir. Her halükarda, Yusuf Demir iyi bir ruh hali içinde ve kendini göstermeye istekli."

Haberin Devamı

19 yaşındaki Avusturyalı futbolcu bu sezon Galatasaray formasını 6 müsabakada giydi. Genç yetenek bu süreçte gol ya da asist üretemedi. Yusuf Demir'in Galatasaray'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 19 yaşındaki yıldız adayının güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.