Galatasaray Galatasaraylı Baran Aksaka için Manisa FK'dan açıklama

Galatasaraylı Baran Aksaka için Manisa FK'dan açıklama

21.02.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Baran Aksaka'yı kiraladığı iddia edilen Spor Toto 1. Lig takımı Manisa FK konuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaraylı Baran Aksaka için Manisa FKdan açıklama

Spor Toto 1. Lig takımı Manisa FK, Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralık olarak kadrosuna katmış ve sarı-kırmızılılardan Özgür Baran Aksaka için de girişimlere başlamıştı.

Haberin Devamı

MANİSA'DA AKSAKA AÇIKLAMASI
Ege temsilcisinin Galatasaray'dan Özgür Baran Aksaka ile de anlaştı iddiası gündeme düştü. Yaşanan gelişmelerden sonra Manisa FK'dan açıklama geldi.

Radyospor'a konuşan Mania FK Başkanı Mevlüt Aktan, "Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralık olarak kadromuza kattık. Metehan'ı transfer ettiğimiz dönem Baran'ı da istedik ancak oyuncu gelmek istemedi. Şu anda Özgür Baran Aksaka'nın transferi gündemimizde değil. Ligden çekilme kararı alan takımlardan takviyelerimiz olabilir" dedi.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Özgür Baran Aksaka'nın geçtiğimiz günlerde 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Akademimizde yetişen futbolcumuz Özgür Baran Aksaka'nın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır." ifadelerine yer verilmişti.

Haberin Devamı

20 yaşındaki orta saha Galatasaray'da 1'i Süper Lig 2'si Türkiye Kupası'nda 3 maçta süre aldı.