Galatasaray Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi!

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi!

31.10.2023 - 15:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız ismi Lucas Torreira aşka geldi ve sevgilisi Devrim Özkan ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi

Lucas Torreira ile Devrim Özkan çifti ilişkilerini resmen açıklamamasına rağmen, ikilinin sosyal medya hesaplarından dikkat çeken paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

DEVRİM İLE POZUNU PAYLAŞTI
Galatasaray'ın Uruaglı yıldız sosyal medya hesabından Devrim Özkan'ın kendisini öperken verdiği pozu paylaştı. Torreira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Devrim Özkan'a ''seni seviyorum'' mesajı gönderdi. Sarı-kırmızılı futbolcunun paylaşımına kısa sürede büyük ilgi gördü.

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi

 Devrim Özkan son olarak Galatasaray - Bayern Münih maçının ardından paylaşımda bulunurken, Lucas Torreira boş durmamıştı. Uruguaylı orta saha, yeni dizisinin çekimleri başlayan Devrim Özkan'ı çiçekle tebrik etti. Devrim Özkan, Lucas Torreira'nın gönderdiği çiçekleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına gösterdi. Lucas Torreira'nın gönderdiği çiçekte yer alan hediye notunda ise duygusal ifadeler gözden kaçmadı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi

Lucas Torreira, Devrim Özkan'a gönderdiği çiçeğin hediye notunda şunları yazdı: "Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın."

Galatasaray'ın maçlarını stadyumda takip eden Devrim Özkan, son olarak Bayern Münih müsabakasının ardından paylaşımda bulunmuştu. Devrim Özkan paylaşımında, "Yenilsen de yensen de" ifadelerini kullanmıştı.

Devrim Özkan geçtiğimiz günlerde, "Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de görüntülendiniz bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusunun ardından "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti.

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi

Yazarlar