Galatasaray Galatasaraylı yıldızdan veda gibi paylaşım! İşte yerine gelecek isim

Galatasaraylı yıldızdan veda gibi paylaşım! İşte yerine gelecek isim

26.12.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yaklaşan Ocak transfer dönemi öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı yıldız oyuncudan veda gibi bir paylaşım gelirken yerine gelecek isim de netlik kazanıyor.

Galatasaraylı yıldızdan veda gibi paylaşım İşte yerine gelecek isim

Galatasaray'da Ocak transfer döneminde en az 3 transfer yapılması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isimden veda gibi bir paylaşım gelirken yerine gelecek isim netlik kazanmaya başladı.

Haberin Devamı

ANGELINO BEKLENENİ VEREMEDİ

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den satın alma opsiyonuyla transfer ettiği Angelino 20 resmi maçta oynaması halinde 6.5 milyon euroya Galatasaray'a transfer olacaktı. Sarı-kırmızılı formayı 19 resmi maçta giyen Angelino beklentileri karşılayamadı. İspanyol sol bekin Ocak ayında takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, Angelino'nun alternatifleri için arayışlara başladı.

ANGELINO'DAN VEDA GİBİ PAYLAŞIM

Galatasaray'da Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarının kadrolarında yer almayan Angelino dün gece geç saatlerde içinde çocuğunun da bulunduğu uçaktan fotoğraf paylaştı. Galatasaray taraftarları sosyal medyada Angelino'nun yaptığı paylaşımı ayrılık olarak yorumladı.

Haberin Devamı

Angelino'nun paylaşımı şu şekilde:

Galatasaraylı yıldızdan veda gibi paylaşım İşte yerine gelecek isim

GALATASARAY'DAN LEONARDO SÜRPRİZİ

Ara transfer öncesinde sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı. Takvim'de yer alan habere göre Portekiz'de Casa Pia takımında forma giyen 23 yaşındaki Portekizli Leonardo Lelo, scout ekibi tarafından Sarı- Kırmızılı kulübe önerildi. 1.75 boyunda olan genç sol bek, 5 kez Portekiz U21 Milli Takımı'nda da forma giymiş bir isim.

ALTERNATİFLER DE GÜNDEMDE

Kulübü Casa Pia ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Leonardo Lelo'nun güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro civarında. Galatasaray teknik ekibinin bu öneriyi değerlendirmeye aldığı ve birkaç gün içinde olumlu yanıt verilirse transfer girişimlerinin başlayacağı ifade edildi. Sol bek için farklı isimlerle de temasların sürdüğü belirtildi.