Dünya Kupası Gareth Bale, Galler'i tek başına taşıdı

Gareth Bale, Galler'i tek başına taşıdı

25.03.2022 - 08:09 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı finalinde Galler, Avusturya'yı yenerek finalist oldu. Ünlü yıldız Gareth Bale müthiş performansıyla takımını sırtlayan isim oldu.

Gareth Bale, Galleri tek başına taşıdı

2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı final mücadelesinde Galler ile Avusturya karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Cardiff City Stadium'da oynanan karşılaşmayı Galler 2-1 kazanarak play-off finaline uzanmayı başardı.

BALE İKİ GOLE İMZASINI KOYDU

Karşılaşmanın 25. dakikasında Bale'in golüyle ilk yarıyı önde tamamlayan Galler, 51'de bir kez daha Bale'in golüyle farkı ikiye çıkardı. 65. dakikada Davies kendi kalesine topu yollarken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galler finale yükselen taraf olmayı başardı.

Galler finalde İskoçya - Ukrayna eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. İskoçya-Ukrayna eşleşmesi bilindiği gibi Haziran ayına ertelenmişti. Final eşleşmesi ise 29 Mart'ta oynanacak.

Gareth Bale, Galleri tek başına taşıdı

İSVEÇ, ÇEKYA'YI UZATMADA DEVİRDİ 

Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı finalinde İsveç, uzatmalara giden maçta Çekya'yı 1-0 yendi. 2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı finalinde İsveç ile Çekya karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Friends Arena'da oynanan ve normal süresi golsüz biten maçı uzatmalarda İsveç 1-0 kazandı ve finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşmanın 90 dakikasından gol sesi çıkmazken 12. dakikada Çekya'nın bulduğu gol VAR kararı ile iptal edildi. Uzatma dakikalarında golü bulan taraf ise İsveç oldu. Genç yıldız Alexander Isak'ın asistinde Quaison golü buldu ve takımını finale taşımayı başardı.

Bu sonucun ardından Dünya Kupası bileti almak için finale yükselen İsveç, finalde Polonya ile karşılaşacak. Maç ise 29 Mart'ta...