İngiltere Premier Lig Gary Neville'den Arsenal ve Liverpool'a mesaj!

Gary Neville'den Arsenal ve Liverpool'a mesaj!

07.03.2024 - 18:22 | Son Güncellenme:

Premier Lig'in efsane savunmacılarından Gary Neville, şampiyonluk yarışındaki Arsenal ile Liverpool'a mesaj verdi.

Gary Nevilleden Arsenal ve Liverpoola mesaj

Manchester United'ın eski savunma oyuncusu Gary Neville, Premier Lig'de şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Neville, Manchester City ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Arsenal ve Liverpool'un, şampiyon olmak için Manchester City'yi yenmesi gerektiğini söyledi.

İngiliz eski savunma oyuncusu, "Dürüst olmak gerekiyorsa, Liverpool ve Arsenal'in, Manchester City'yi yeneceklerine inanmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu zihniyet değişikliğini gerçekleştirmek için Manchester City ile karşılaşmalı ve onları yenerek kendilerine olan inançlarına zarar vermeliler" dedi.

Liverpool ve Arsenal'in, Manchester City ile oynayacakları maçları kazanmalarının şampiyon olabilmek için önemli olduğunu kaydeden Neville, "Arsenal ligi kazandığında, Old Trafford'a geldiler ve bizi yendiler. Bu beni derinden sarsmıştı. Sonra Chelsea'nin Carlo Ancelotti yönetiminde bizi nasıl yendiğini, Jose Mourinho Premier Lig'i ilk kez kazandığında bizi nasıl mağlup ettiklerini düşündüm. Eğer Premier Lig'i kazanmak ve Manchester City'yi geçmek istiyorsanız, onları yenmelisiniz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Liverpool, Manchester City ile 10 Mart'ta sahasında karşılaşacak. Arsenal ise Pep Guardiola'nın ekibiyle 31 Mart'ta deplasmanda karşılaşacak.

Premier Lig'de ilk 3 sıra:

Liverpool: 63 puan
Manchester City: 62 puan
Arsenal: 61 puan

Yazarlar