Fenerbahçe Gecenin kahramanı top toplayıcı çocuk! Tadic'in golünü anlattı

Gecenin kahramanı top toplayıcı çocuk! Tadic'in golünü anlattı

25.08.2023 - 07:58 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Twente'yi 5-1 gibi farklı skorla geçerken Dzeko'nun attığı gol öncesi hızlı kullanılan taç atışı önemli bir eşik oldu. Top toplayıcı çocuk Yağız Ege Şalcı o anları kulüp televizyonuna anlattı.

Gecenin kahramanı top toplayıcı çocuk Tadicin golünü anlattı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında konuk ettiği Hollanda ekibi Twente'yi 5-1 yendi. Karşılaşma 3-1 devam ederken soldan atak yapan Sarı-Lacivertli takımda Dusan Tadic’in hızla kullandığı taç atışının ardından topla buluşan Edin Dzeko, meşin yuvarlağı İrfan Can Kahveci'ye aktarmıştı. Ceza sahası içinde topla buluşan İrfan Can Kahveci’nin vuruşunda top ağlara gitmiş ve Fenerbahçe 4. golü kaydetmişti.

Haberin Devamı

TADIC'İ DİNLEDİ, TOPU HIZLI ATTI
Atılan 4. golden önce Fenerbahçe altyapısında da oynayan top toplayıcı çocuk Yağız Ege Şalcı'nın hızlı davranarak meşin yuvarlağı taçı kullanan Tadic'e vermesi farkın 3'e çıkmasını sağladı. 

Gecenin kahramanı top toplayıcı çocuk Tadicin golünü anlattı

'TOPLARI HIZLI İSTEDİĞİNİ BİLİYORDUM'
Kenardan Tadic'e hızlıca top veren ve Fenerbahçe alt yapısında oynayan Yağız Ege kulüp televizyonuna  o anları şöyle anlattı: "Maç öncesinde Tadic’in topları hızlı istediğini biliyorduk. O yüzden biz de topları hızlıca atıyorduk. Ben de o anda Tadic’e topu hızlı attım ve sonra da o pozisyon gol oldu."

Haberin Devamı

MAÇ SONU HATIRA FOTOĞRAFI
Tadic, daha önceki maçlarda top toplayıcı çocukları pozisyonlarda çabuk ve uyanık olmaları konusunda uyarmıştı. Öte yandan 14 yaşındaki Yağız Ege, maçın ardından Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar