Beşiktaş Gedson Fernandes: Savaşçı ruhum sahada olacak

Gedson Fernandes: Savaşçı ruhum sahada olacak

14.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’la sözleşmesini 2027’ye uzatan Gedson Fernandes çok mutlu ve gururlu olduğunun altını çizdi, “Taraftarımıza her maçta hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü veriyorum. Takımın kazanması için her zaman elimden geleni yapacağım. Savaşçı ruhum hep sahada olacak” dedi.

Gedson Fernandes: Savaşçı ruhum sahada olacak

Beşiktaş, Gedson Fernandes’in 30 Haziran 2026’da bitecek sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı. Portekizli yıldız kontratını 1 yıl yenilemekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Beşiktaş’ın bir parçası olmak benim için gurur verici bir şey. Umarım takım arkadaşlarımla bu sezon her kulvarda başarılı olacağız. Bunun için sahada her şeyimi vermeye hazırım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes, Beşiktaşlı taraftarlardan aldığı desteğin kendisi için çok önemli olduğunu aktardı. Sahada takımın başarısı için her zaman çok çalıştığını aktaran genç oyuncu, “Taraftarlarımızın olumlu düşünceleri beni çok mutlu ve motive ediyor. Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü veriyorum. Her maç takımın kazanması için elimden geleni yapacağım. Savaşçı ruhum hep sahada olacak” dedi.

Portekizli futbolcu pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları maçla ilgili düşüncelerini de paylaştı. Kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen Gedson, “Ligde her maç zor. Her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor. Trabzonspor maçına hazırız. Sezon başından beri iyi bir grafik sergiliyoruz. Trabzon’dan galibiyetle ayrılmak için sahada savaşacağız. Umarım bizim adımıza iyi bir maç olur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Benfica’dan Şubat 2022’de 6 milyon euro bonservis karşılığında kadroya dahil edilen Gedson Fernandes, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin transferi için özel çaba harcadığı isimlerin başında geliyor. Portekizli yıldız sözleşmesini 2027’ye kadar uzatan imzayı atarken, Başkan Çebi ile bir araya geldi. Çebi, Gedson’a siyah-beyazlı forma altında başarılar diledi.