1.Lig Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi!

Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi!

22.03.2024 - 23:11 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği, geçmiş dönem alacaklarından dolayı FIFA’ya başvuran toplam 6 oyuncunun tüm borçlarını ödeyerek olası transfer yasağını engelledi.

Gençlerbirliğinde olası transfer yasağı engellendi

Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, FIFA’da bekleyen ve yakın zamanda kulübe transfer yasağı getirecek 6 oyuncuya ait olan borçların kapatıldığını söyledi.

Haberin Devamı

3 Mart’ta yapılan genel kurulun ardından yönetim olarak gece-gündüz demeden hummalı bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, "Başkanımız Osman Sungur’un öncülüğünde yönetim olarak Gençlerbirliği’mizi eski borçsuz dönemlerine taşımak için büyük çaba sarf ediyoruz. Gelir gelmez ilk olarak kulübün daha rahat nefes almasını sağlamak amacıyla işleyişe engel olabilecek borçları kapatmakla başladık. Mevcut futbolcularımıza olan borçların ödenmesinin akabinde geçmiş dönemde kadromuzda yer alan ve alacaklarından dolayı FIFA’ya başvuruda bulunan; Andrei Gabriel Torje, Jaimen Javier Ayovi Corozo, Thomas Fontaine, Mohammed Rharsalla Kadfi, Oleksandr Belyaev ve Murat Yıldırım’ın ödemeleri yapıldı. Geçmiş döneme ait bu ödemeler yapılmamış olsaydı yakın zamanda kulübümüze transfer yasağı gelmiş olacaktı" şeklinde konuştu.