Diğer Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Gençlerin hep yanındayız

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Gençlerin hep yanındayız

01.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ankara’daki açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “Sporu erişilebilir kılmaya, spordaki çıtamızı yükseltmeye ve yeni yetenekleri keşfetmeye devam edeceğiz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Gençlerin hep yanındayız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın Sincan Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği gençlik ve spor merkezleri için Sincan’da düzenlenen açılış törenine katıldı.

Haberin Devamı

Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreni öncesinde konuşan Bakan Kasapoğlu, “Ankara’da 20 yıl önce 30 olan spor tesisi sayısı 150’ye yaklaştı. 20 yıl önce 1 gençlik merkezi varken, bugün 18 tane var. Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yüzme bilmeyen kalmasın projesiyle Ankara’da 200 bine yakın insanımıza yüzme öğrettik. Sporu erişilebilir kılmaya, spordaki çıtamızı yükseltmeye ve yeni yetenekleri keşfetmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakanlık olarak Sincan Belediyesi’nin hayata geçirdiği spor tesislerine destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Kasapoğlu, “Bu tesiste yeni sporcular yetişirken, yeni yetenekleri tesadüfe bırakmadan desteklerken, halkımızın tüm bireylerine burada spor yaptırarak fırsat eşitliğini ortaya koyuyoruz. Mustafa Kemal ve Törekent’te inşası devam eden 3 yarı-olimpik havuzumuz var. Bunları en kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

Kasapoğlu konuşmasının ardından sırasıyla; Törekent Mahallesi Gençlik Merkezi, Yenikent Mustafa Kemal Mahallesi Gençlik Merkezi ve Sincan Gençlik ve Spor Merkezleri’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar