Anadolu Kulüpleri Georgios Samaras, Komşu'yu salladı

Georgios Samaras, Komşu'yu salladı

16.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsunspor forveti Georgios Samaras, alacaklarının bir bölümünü, mali sıkıntıdaki kulübe bağışladı. Yunan basını milli futbolcunun tavrı için ‘Samaras’tan harika hareket’ şeklinde başlıklar attı.

Georgios Samaras, Komşuyu salladı

Samsunspor’un Yunan forveti Georgios Samaras’ın, alacaklarının bir bölümünü kulübe bağışladığı ortaya çıktı. Samsunspor Kulübü Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Samaras’ın 175 bin euro alacağı vardı, 25 bin avro indirim yaptı. Alacağı olan 150 bin euro eylül ayından itibaren ödemeye başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Samaras’ın Türkiye’de yaptığı hareket, ülkesinde olay oldu. Spor Toto 1. Lig’de küme düşen ekibin parçası olan Yunan forvetin, alacaklarını kulübe bağışladığı şeklinde verilen haberlerde bu davranış takdir edildi.

Mali açıdan sıkıntı yaşanan kulüpte birçok futbolcunun alacaklarını tahsil edemediği, bu paraları almak adına girişimlerde bulunduğunu yazan Yunan basını, Samaras’ın ise takımın küme düşmesi nedeniyle bu paraları hak etmediğini belirterek, alacaklarını kulübe bağışladığını duyurdu.

Yunan Gazzetta “Georgios Samaras sahalarda ender görülen bir harekete imza attı” ifadelerini kullanırken, SportDog internet sitesindeyse “Yunan yıldızdan harika hareket” başlığı atıldı. Gelişmelerle ilgili yapılan değerlendirmede “Milli futbolcu, eşine sık rastlanmayacak bir hareketle sahip olduğu değerleri ortaya koydu” denildi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de bu sezon 25 maçta forma giyen Yunan forvet Samaras, 2 gol attı, 2 de asist yaptı.

Yazarlar