Beşiktaş Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz eleştirisi! 'İz bırakmadı'

Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz eleştirisi! 'İz bırakmadı'

16.09.2022 - 08:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan önemli bir bonservis bedeliyle Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz henüz beklenen patlamayı gerçekleştiremedi

Glasgow Rangersta Rıdvan Yılmaz eleştirisi İz bırakmadı

Beşiktaş'tan Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz henüz istediği başlangıcı yapamadı. Kupa maçında bir asist yağan Rıdvan gittiği günden bu yana yalnızca 176 dakika forma giydi. İskoçya ekibine transfer ile ilgili eleştiri yönlendirildi.

Haberin Devamı

6.5 MİLYON EURO + BONUS BONSERVİS BEDELİ KAZANDIRDI
Rangers'a imza atarken, altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a 6.5 milyon euro artı bonus bonservis bedeli kazandıran Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı forma ile 33 karşılaşmada görev aldı. Genç futbolcu bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Rıdvan 4 maçta ise sarı kart gördü.

RANGERS'DAN DEVLER LİGİ'NE FELAKET BAŞLANGIÇ
Şampiyonlar Ligi'nde Ajax, Napoli ve Liverpool ile aynı grupta yer alan Rangers kötü bir başlangıç yaptı. Ajax ilk Devler Ligi'ne başlangıç yapan İskoçya ekibi sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. İkinci hafta maçında Rangers, Napoli'yi konuk etti. İlk maçında Liverpool'u 4-1 devirerek sükse yaratan Napoli, İskoç devini de deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İtalyanlar, Rangers'ı da Matteo Politano (pen.), Giacomo Raspadori ve Tanguy Ndombele'nin golleriyle 3-0 devirdi.

Haberin Devamı

Glasgow Rangersta Rıdvan Yılmaz eleştirisi İz bırakmadı

RIDVAN SÜRE ALMADI
Karşılaşmada milli oyuncumuz Rıdvan süre almadı, mücadeleyi yedek kulübesinde tamamladı. Bu sonuçla Napoli 2'de 2 yaparak puanını 6 yaptı, Rangers ise henüz puanla tanışamadı.

İKİNCİ SIRADA
İskoçya Ligi'nde 6 maç yapan Rangers 13 puan topladı. Ezeli rakibi lider Celtic ligde 6'da 6 yaptı ve Rangers'a 5 puan fark attı.

GLASGOW'A RIDVAN ELEŞTİRİSİ
Yaz transfer döneminde 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan, Glasgow Rangers'ın yolunu tutan Rıdvan Yılmaz, eleştiri oklarının hedefi oldu.

"PAHALI TRANSFER AMA HENÜZ İZ BIRAKMIŞ DEĞİL"
Şu ana kadar 3 maçta forma giyen ve bir asist yapan 21 yaşındaki sağ bek için, taraftarlar tepki gösterdi. Milli futbolcu için özellikle, "Çok pahalı bir transferdi. O oynamaya yakın bir performans gösteremiyor. Bu kadar para verildi ancak henüz takımda bir iz bırakmış değil" şeklinde yorumlar yapıldı.

TRANSFER SONRASI RIDVAN NE SÖYLEDİ?
Transferinin ardından konuşan Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibine katıldığı için çok mutlu olduğunu belirtirken taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söylemişti:

"Rangers, büyüklüğünde bir kulübe katılmaktan çok mutluyum ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Rangers taraftarları hakkında çok şey duydum ve onların önünde sahaya çıkmayı iple çekiyorum."

Haberin Devamı