Beşiktaş Gökhan İnler yuvaya döndü! Beşiktaş resmen açıkladı

Gökhan İnler yuvaya döndü! Beşiktaş resmen açıkladı

14.09.2023 - 17:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü, 2016-17 sezonunda siyah-beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcunun transferini duyurdu. Yapılan açıklamada, Gökhan İnler'in öncelikle sportif işlerde kulübe yardımcı olacağının altı çizildi.

Gökhan İnler yuvaya döndü Beşiktaş resmen açıkladı

Gökhan İnler Beşiktaş'a geri döndü. Siyah-beyazlı kulüp, deneyimli oyuncunun transferini duyurdu.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz; Futbol A Takımımızın 2016-17 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler’le bir yıllık sözleşme imzalamıştır.

Kulübümüze öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan Gökhan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır. Gökhan İnler’e evine hoş geldin diyor ve üstün başarılar diliyoruz."

Gökhan İnler yuvaya döndü Beşiktaş resmen açıkladı

UEFA'NIN MIP PROGRAMINA KABUL EDİLDİ

Bu sezon UEFA’nın 2 yıllık MIP (UEFA'nın milli futbolcular için düzenlediği master programı) programına kabul edilen İnler, eğitimlerini tamamladıktan sonra sezon sonunda sportif direktör olarak göreve başlayacak. UEFA'nın düzenlediği programa A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un yanı sıra Sami Khedira, Benedikt Höwedes, Luisao, Nemanja Vidic, Vedran Corluka, Demba Ba, Aurelien Chedjou ve Nigel de Jong gibi isimler de katılmıştı. 

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar