Basketbol Golden State Warriors'ta skandal olay! Yumruklar konuştu

Golden State Warriors'ta skandal olay! Yumruklar konuştu

06.10.2022 - 10:44 | Son Güncellenme:

NBA'in son şampiyonu Golden State Warriors'ın antrenmanında skandal bir olay meydana geldi. Takımın iki yıldız basketbolcusu Draymond Green ile Jordan Poole arasında sinirlerin gerildiği ileri sürülürken, yaşanan olayda yumrukların konuştuğu iddia edildi. İşte detaylar...

Golden State Warriorsta skandal olay Yumruklar konuştu

NBA’de geçtiğimiz sezon Golden State Warriors’un şampiyonluğuyla sona ermişti. Son 8 sezonda altıncı kez final oynayan Warirors, Boston Celtics’i serinin 6. maçında 103-90 mağlup ederek durumu 4-2’ye getirmiş ve kupaya uzanan taraf olmuştu.

Haberin Devamı

YUMRUKLAR KONUŞTU

NBA'de son dönemlerin en başarılı takımlarından Golden State Warriors bu sefer skandal bir kavga olayıyla gündeme geldi.

The Athletic'te yer alan habere göre Golden State Warriors Çarşamba günü gerçekleştirilen idmanından sinirler bir anda gerildi. Yıldız basketbolcu Draymond Green takım arkadaşı Jordan Poole ile karşı karşı karşıya gelirken ikili arasında sözlü olarak başlayan kavga fiziksel müdahalelere dönüştü.

Golden State Warriorsta skandal olay Yumruklar konuştu

Yaşanan gelişmelerin ardından Green'in Poole'a yumruk attığı belirtilirken kavgayı takımdaki diğer basketbolcuların araya girerek yatıştırmaya çalıştığı aktarıldı.

DİSİPLİN CEZASI YOLDA

İki basketbolcunun daha önce de sözlü olarak sık sık atıştığı iddia edilirken, Golden State Warriors yönetimi ise son olay sonrası sınırın aşıldığını düşünüyor ve Draymond Green'e karşı bir disiplin cezası vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

KRİTİK İKİ OYUNCU

Green ve Poole, Warriors’ın kadrosundaki önemli isimler olarak ön plana çıkarken, Poole'un kontratının son sezonuna girmesiyle uzun vadeli yüksek bir sözleşmeye imza atması bekleniyor. Green ise 2023-24 yılında 27.6 milyon Dolar'lık oyuncu opsiyonu bulunan kontratının son garanti senesine giriyor.

GALATASARAY'A ZİYARET

Yıldız basketbolcu Draymond Green geçtiğimiz aylarda Galatasaray'a ziyarette bulunmuştu. Sarı-Kırmızılı ekibin stadyumunu gezen Green, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bireysel çalışmalar gerçekleştirmişti.