Galatasaray Güçlü yönetim güçlü gelecek

Güçlü yönetim güçlü gelecek

22.12.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Dursun Özbek hem şu anki durumu hem de gelecekteki yönetimi oluşturma adına detaylı çalışmalar yapıyor. Özbek, kuracağı yeni ekipte kendinden sonraki başkanı da belirlemek istiyor, Cemal Özgörkey ve Hakan Üstünberk’in isimleri konuşuluyor.

Güçlü yönetim güçlü gelecek

Galatasaray’da 20 Ocak 2018 tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçim için çalışmalar başladı. Başkan Dursun Özbek’in güçlü bir yönetim için kolları sıvadığı belirlendi. Dursun Özbek’in hedefinin oluşturacağı ekipte kendinden sonraki başkanın da yer alması.

Haberin Devamı

Başkan Özbek’in, Cemal Özgörkey ve Hakan Üstünberk’e bu nedenle teklifte bulunduğu ifade edildi. Özbek yönetiminde yer alması halinde bu iki isimden birinin gelecekte başkan olmasını arzu ediyor. Her iki isim de kulislerde Galatasaray’ın potansiyel başkan adayları arasında görülüyor. Özbek’in konuyla ilgili yakın çevresine “Bu yönetimden benden sonraki başkan da çıkacak” dediği bildirildi. Aynı zamanda yine taraftarın çok sevdiği Haldun Üstünel’i de yönetimine almak isteyen Başkan Özbek’in çok sayıda isimle temasta bulunduğu biliniyor.

Diğer kimlerin yönetimde kalacağı noktasında ise belirsizlik sürüyor. Mevcut yönetimden şu an yeri garanti gibi gözükenler Nasuhi Sezgin, Tarık Taşar ve Ali Yüce olarak dikkat çekiyor. Öte yandan sarı-kırmızılı camia çok sayıda ismin adaylık için geçmesini sağlıklı bulmuyor. Galatasaray’da şu ana kadar Başkan Dursun Özbek dışında Mustafa Cengiz, Burak Elmas, Adnan Öztürk ve Haluk Ulusoy’un adaylıkları söz konusu. Ancak bu isimlerden kim veya kimlerin vazgeçeceği netlik kazanmadı.

Haberin Devamı