Fenerbahçe Güntekin Onay'dan Emre Mor'a Türkçe sitemi!

Güntekin Onay'dan Emre Mor'a Türkçe sitemi!

31.10.2022 - 09:20 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, İstanbulspor'u 5-2 mağlup etti. Yayıncı kuruluşta Güntekin Onay'dan Emre Mor'a Türkçe çağırısı geldi.

Güntekin Onaydan Emre Mora Türkçe sitemi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında İstanbulspor karşısında 5-2 galibiyetle haftayı tamamlayan Fenerbahçe bu sezon ilk kez 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı lacivertliler 26 puanla haftayı lider olarak tamamladı.

Haberin Devamı

EMRE MOR'DAN İNGİLİZCE RÖPORTAJ
Maçın ardından Bein Sports ekranlarında Güntekin Onay Emre Mor'un Türkçe konuşamamasını eleştirdi. Onay "Emre Mor, A Milli Takım oyuncusu. Aynı zamanda burada 3. senesine girdi. Bu kadar süre geçmesine rağmen Emre Mor röportajları hala İngilizce veriyor. Artık Türkçe konuşabiliyor olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MOR: KALİTEMİZİ ORTAYA KOYDUK
İstanbulspor maçının ardından konuşan Emre Mor ise "Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Son attığımız golleri daha erken atabilirdik. Daha önemlisi galip gelmekti. Kalitemizi bir kez daha ortaya koyduk Bu şekilde devam etmeliyiz. Önümüzdeki maça odaklanacağız. Her zaman en iyimi ortaya koymaya çalışıyorum. Takıma katkı sağlayabiliyorsam, bundan dolayı mutlu oluyorum. Böyle bir kaliteli takımda oynamak da benim işimi kolaylaştırıyor. Şu an için erken ama daha fazla gösterebileceğim şeylerin olduğunu da söyleyebilirim" dedi.

Haberin Devamı