Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

13.01.2023 - 10:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ara transfer dönemi dün resmen başladı. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer dönemi start alırken, kulüpler takviye için operasyona başladı. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, ABOUBAKAR'IN SÖZLEŞMESİNİ HAZIRLADI

Weghorst'un Manchester United'ın yolunu tutmasının ardından golcü arayışlarına giren Beşiktaş yönetimi, kesenin ağzını açtı. Siyah-Beyazlılar, Weghorst'a verilen 2.8 milyon yıllık ücreti Aboubakar'a önerecek. Kontrat ise 2.5 senelik olacak. Yıldız oyuncunun, bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, resmi adımların kısa bir süre içerisinde atılacağı bildirildi. (Fanatik) 

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

İSPANYA'DAN JAMES RODRİGUES İDDİASI

İspanya'nın önde gelen spor sitelerinden AS, Galatasaray'ın Olympiakos'ta forma giyen Kolombiyalı dünya yıldızı James Rodriguez'i kadrosuna katmak istediğini yazdı. Habere göre Olympiakos ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan James Rodriguez fizik olarak oldukça iyi durumda ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kolombiyalı futbolcunun transferinde oldukça ısrarcı. 

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

KONYASPOR, BENASSER'İN PEŞİNDE

Monaco’dan ayrıldıktan sonra Adanaspor’a gelen ve iki sezondur Güney ekibinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Benasser, Konyaspor’un transfer listesinin en başında. 1. Lig temsilcisi ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı oyuncuya talip olan Konyaspor bonservis görüşmelerine başlayacak. Birkaç gün içerisinde transferin resmiyet kazanma ihtimali yüksek duruyor. Daha 26 yaşında olan Benasser’in de kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği gelen haberler arasında. Nancy altyapısından yetişen Benasser, kariyeri boyunca St.Etienne, Caen, Bordeaux ve Monaco formaları giymişti. Bu sezon Adanaspor’da 14 maçta ter döken oyuncu 1 gol atıp, 4 de asist yapma başarısı ortaya koydu. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

G.SARAY'A BREZİLYA'YI YIKAN GOLCÜ! HIRVATİSTAN BASINI DUYURDU

Galatasaray, Antalyaspor forması giyen Haji Wright için görüşmelerde bulunurken sürpriz bir transfer iddiası ortaya çıktı. Hırvat basınından sportam.info'nun haberine göre; Galatasaray, Dinamo Zagreb'in tecrübeli golcüsü Bruno Petkovic'e talip oldu. Futbola ülkesi Hırvatistan'da başlayan Petkovic, 2012'de İtalya macerasına atıldı. Catania, Varese, Bologna ve Verona gibi takımlarda boy gösteren 28 yaşındaki santrfor, Ocak 2019'da 1 milyon Euro'ya Zagreb'e geri döndü. Bu sezon Hırvatistan Ligi'nde 15 maça çıkan Petkovic; 8 gol, 5 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 6 maçta 3 gol, Devler Ligi gruplarında ise 6 karşılaşmada 1 gol, 2 asistle oynayan Petkovic toplamda 27 müsabakada 12 kez fileleri sarsıp 7 asistle oynadı. Petkovic'in kontratı ise Haziran 2024'te sona eriyor.

Haberin Devamı

10 MİLYON EURO İSTENİYOR
Hırvat basını, Dinamo Zagreb'in kapıyı 10 milyon eurodan açacağını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulübün ise daha makul fiyatları düşündüğü biliniyor. Petkovic'in güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

BREZİLYA AĞLARINI SARSTI
21 Mart 2019'da Hırvatistan A Milli Takımı kadrosuna ilk kez davet edilen Bruno Petkovic; 29 maça çıkarken, 7 kez fileleri sarstı ve 1 de asist yaptı. 28 yaşındaki futbolcu Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Brezilya ağlarını sarstı. Maça 72. dakikada dahil olan Petkovic, 0-0 eşitlikle 90 dakikası biten maçın uzatma anlarında sahne aldı. Neymar'ın 106. dakikada attığı golle geri düşen Hırvatistan'a 117. dakikada hayat veren Petkovic, takımının yarı finale penaltılar sonucu çıkmasının yolunu açtı. Hırvat basınındaki haberin son detayı ise ilgi çekti. Haberde, "Transferin Ocak ayında, daha doğrusu bu ay içinde tamamlanması gerekiyor ve tüm görüşmelerin tamamlanıp anlaşmanın resmiyet kazanmasına sayılı günler kaldı gibi görünüyor" ifadeleri kullanıldı. (Takvim)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

G.SARAY'A MEKSİKALI SOL BEK! 4 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Galatasaray, sol bek transferi konusunda bir isim için daha girişimlerde bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, Santos Laguna forması giyen Omar Campos'u kadrosuna katmak istiyor. Yabancı kuralında sıkıntı yaşamamak adına yerli oyunculara yönelen Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 21 yaş altı oyuncular konusunda tanıdığı haktan faydalanmak adına Omar Campos transferine yönelmiş durumda. Santos Laguna forması giyen Meksikalı oyuncunun 20 yaşında olması, bu noktada Galatasaray'a avantaj sağlıyor. İspanyol basınından La Voz de Asturias'ın haberine göre Galatasaray, Meksikalı oyuncu için teklifini yaptı. Sarı-kırmızılılar, Santos Laguna'ya 4 milyon euro önerdi.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Galatasaray'ın 20 yaşındaki sol bek için yaptığı 4 milyon euroluk teklif, Meksika ekibi tarafından kabul görmedi. Santos Laguna, Omar Campos'un bonservisi için açılış fiyatını 7 milyon euro olarak belirlemiş durumda. Transfer söylentileri sonrası AS Mexico'ya konuşan Campos, Avrupa'da oynamak istediğini dile getirdi. Potansiyel duraklarından birinin İspanya olabileceğini aktardı ki genç oyuncuya İspanya'dan da bir talip bulunuyor. Omar Campos ile Galatasaray dışında Sporting Gijon da ilgileniyor. İspanya La Liga 2'de mücadele eden Sporting Gijon'un oyuncunun potansiyel yeni adreslerinden biri olabileceği belirtilmekte. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

MOURINHO'NUN GÖZÜ ALTAY BAYINDIR'DA  

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin henüz sözleşme uzatmadığı Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Roma Genel Menajeri Tiago Pinto, Inter ve Fiorentina'nın da ilgi gösterdiği Altay Bayındır'ın son durumunu araştırıyor. Roma'nın Fenerbahçe'deki geleceği henüz netlik kazanmayan Altay Bayındır için resmi girişimlere başlayabileceği öne sürüldü. 

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

DJANINY İÇİN ÇİFTE TEKLİF

Trabzonspor'da gözler Djaniny Semedo'nun geleceğine çevrildi. Bordo-mavililer'in sezon içinde sözleşmesini uzattığı futbolcuya Suudi Arabistan ve Meksika olmak üzere iki farklı ülkeden teklif geldi. Yıldız oyuncu daha önce iki ülke de forma giydi. Şu an menajer düzeyinde iletilen ve önümüzdeki günlerde resmiyete dökülecek olan tekliflerin 2 milyon Euro seviyelerinde olduğu öğrenildi. Trabzonspor'da yüksek maaş kazanan oyuncular arasında yer alan Djaniny Semedo'nun maaş bütçesini düşürmek ve kulübe gelir sağlamak adına satışına onay verilme ihtimali yüksek. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon Bordo-Mavili ekipte 21 maçta forma giyerken sadece 2 asistlik katkı yapabildi. (Takvim) 

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

G.SARAY, ICARDI İÇİN 15 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

PSG'nin mevcut durumda Icardi'yi yeniden kiralamaya sıcak bakmadığı biliniyordu. Sarı-Kırmızılı yönetim ise tüm şartları zorlamaya hazırlanırken, bu kez Arjantinli golcünün bonservisini alma fikri üzerinde uzlaşıldı. Yönetimin kişisel kefaletler kullanılarak ortaya koyduğu bütçe ise tam 15 milyon Euro. Eğer PSG kabul ederse, 29 yaşındaki golcünün bonservisinin bu ay itibarıyla alınması planlanıyor. Böylece Süper Lig tarihinin en yüksek bütçeli transferlerinden biri gerçekleşmiş olacak. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

3 BÜYÜKLERİN MORELOS KAPIŞMASI!

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bir süredir gündeminde olan Rangers’ın golcüsü Alfredo Morelos için Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-beyazlılar, Weghorst’un ayrılığı sonrası Morelos’u listesine ekleyerek transfer yarışına dahil oldu. Alfredo Morelos’un Rangers ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fakat İskoç basınından Ibrox Noise, Beşiktaş’ın Kolombiyalı oyuncuyu ara transferde kadrosuna katmak istediğini belirtiyor. Weghorst’un gidişinden kaynaklı oluşan boşluğu Morelos ile doldurma planı var. Beşiktaş ile Rangers’ın ilişkileri Rıdvan Yılmaz transferinden dolayı iyi durumda. Yaz aylarında birçok takımın kadrosuna katmak istediği milli oyuncu, İskoç ekibine transfer olmuştu. Ibrox Noise; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın istediği oyuncu için Meksika’dan Tigres’in de devrede olduğunu belirtti.

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'DEN BÜNYAMİN İÇİN RESMİ TEKLİF!

Fenerbahçe, Antalyasporlu 22 yaşındaki oyuncu tam bir joker sağ bek Bünyamin Balcı için resmi teklifini yaptı. 22 yaşındaki oyuncunun da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ancak bu konuda kulübünün kararına uyacağı ifade ediliyor. Bünyamin geçtiğimiz hafta Antalya formasıyla Fenerbahçe'ye karşı da mücadele etti. Bünyamin Balcı sağ bek dışında orta sahanın sağında ve ön liberoda da forma giyebiliyor. Fiziksel oyununun yanında top tekniği ile de dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu son 2 sezondur büyük kulüplerin radarında bulunuyor. (Takvim)

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

JESE RODRIGUEZ İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde Jese Rodriguez ile yollar ayrıldı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu ile sözleşmesinin feshedilmesi için anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Ankaragücü'nün açıklaması şu şekilde;

"Kulübümüz ile Jese Rodríguez arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

Jesé Rodríguez'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

JIMMY DURMAZ İMZAYI ATTI

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Jimmy Durmaz'ın yeni adresi belli oldu. İsveç Ligi ekiplerinden AIK Stockholm, Fatih Karagümrük'ten ayrılan Jimmy Durmaz'ı kadrosuna kattı.

 Kulüpten yapılan açıklamada Jimmy Durmaz ile 1 Şubat 2023'ten itibaren geçerli olacak iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. 

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)

DAVİD TIJANIC AL-ADALAH FC'YE KİRALANDI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de bir yol ayrımı daha yaşandı. Geçtiğimiz günlerde, sezon başında Almanya’nın Hertha Berlin takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Mesut Emre Kesik ile yollarını ayırdığını açıklayan sarı-kırmızılılar, bugün de David Tijanic'in satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar Al-Adalah FC’ye kiralandığını duyurdu. 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon İzmir temsilcisiyle çıktığı 20 maçta 2 gol kaydetme başarısı gösterdi.

Günün bomba transfer haberleri (13 Ocak 2023)