Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

14.01.2023 - 10:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ara transfer dönemi dün resmen başladı. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

Türkiye'de transfer penceresi resmen açıldı. Tüm takımlar kadrolarını güçlendirmek adına resmi hamleler yapmaya başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BARINOV, BEŞİKTAŞ'IN RADARINDA

Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen 26 yaşındaki orta saha Dmitri Barinov, Beşiktaş'ın radarına girdi. Kulüp yetkililerinin, oyuncuyla anlaşma sağladığı ve şimdi de Lokomotiv’le pazarlıklarda bulunduğu belirtildi. Barinov’un da kariyerine Beşiktaş’ta devam etme isteğini kulübüne ilettiği öğrenildi. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

FENERBAHÇELİ 4 İSME YAKIN TAKİP

Fenerbahçe'de transfer dönemi hareketli geçiyor. Sarı-lacivertlilerde 4 yıldıza yakın takip başladı. Diego Rossi’ye ise başta Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Brezilya ekibi Flamengo olmak üzere Güney Amerika ülkelerinden ilgi var. Attığı 15 golle Fenerbahçe’nin en skorer ismi olan Enner Valencia’ya Güney Amerika’dan talipler çıkmaya devam ediyor. Arjantin devi River Plate’in ardından Brezilya ekibi Internacional de devreye girdi. Sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen, yerine tecrübeli bir kaleci aranan Altay Bayındır için Roma’nın devreye girdiği öne sürüldü. İtalyan basını, Sarı- Kırmızılı ekibin Milli kaleciyi bedava almak istediğini yazdı. Yönetimi zaten, az da olsa bonservis geliri elde etmek için Zajc’ı satmak istiyordu. Sarı-Lacivertliler, Zajc için gelen teklifleri de değerlendirmeye alacak. (FANATİK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'DE KALEYE EN BÜYÜK ADAY STRAKOSHA

Ara transferin başlaması ile birlikte Samet Akaydın'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde hız kesecek gibi görünmüyor. Santrfor ve sol bek transferi yapacağı iddia edilen Fenerbahçe'de kaleci transferinin de gündeme geldiği iddia edildi. Gündemdeki ismin ise Brentford'un Arnavut kalecisi Thomas Strakosha olduğu öğrenildi. Premier Lig kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Thomas Strakosha, geçtiğimiz sezon Napoli'nin kalesini korumuş ve İstanbul'da Galatasaray'dan yediği hatalı golle hatırlarda kalmıştı. (TAKVİM)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

GALATASARAY'DAN FOFANA HAMLESİ

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray için önemli bir iddia geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Fildişili santrforu David Datro Fofana'yı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Galatasaray'ın Fildişili oyuncuyu 1.5 yıllığına kadrosuna kiralamak istediği ifade edilirken, Chelsea'ye yapılan teklifin maddi tutarı belirtilmedi. (TAKVİM)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

CEYHUN KAZANCI, ABOUBAKAR İLE GÖRÜŞTÜ

Wout Weghorst’un sürpriz bir şekilde Manchester United’a transfer olması sonrasında Beşiktaş Yönetimi, Al Nassr forması giyen Vincent Aboubakar için çalışma başlatmıştı. Yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için büyük çaba sarf eden idareciler, deneyimli isimden olumlu geri dönüş almıştı. Dün Kamerunlu golcüyle online bir görüntülü görüşme yapan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, yıldız isimden Al-Nassr’daki kontratının fesih sürecini hızlandırmasını istediği belirtildi. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

VAN AANHOLT İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile anlaşan Galatasaray, yabancı kontenjanını boşaltmak için sol beki Patrick van Aanholt'u gönderiyor. 1.5 yıl daha sözleşmesi olan Hollandalı futbolcunun menajeri İstanbul'a çağırıldı. Van Aanholt'un sözleşmesi kısa süre içinde feshedilecek. (FOTOMAÇ)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

TRABZONSPOR'DA 5-6 FUTBOLCU GÖNDERİLECEK

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın arkasında dururken; transferle ilgili yol haritası çizildi. Abdullah Avcı, kadrodaki bazı yıldızların performansından memnun olmadığını tekrar dile getirirken, gelecek tekliflerin değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Buna göre, değerini bulacak isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. 40 milyon euro'yu geçen net maaş bütçesini, 30 milyon euro seviyelerine çekmek isteyen bordo-mavililerde, en az 5-6 oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor. (KARADENİZ GAZETESİ)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'TAN DIA SABA HAMLESİ

Sivasspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan ve maç kadrosuna dahil edilmeyen Dia Saba, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Siyah-beyazlıların transfer gündemindeki İsrailli on numara için Rıza Çalımbay, "Dia Saba'nın anlaşması ilk yarıya kadar. İlk yarıda ayrılacak. Ayrılmak istiyor. Teknik direktör olarak ayrılmasını istemem ama gitmek isteyen oyuncuyu tutamayız. Saba kalan maçlarda inşallah iyi bir performans gösterip gidebilir. Yapacak bir şey yok. Gönlü yoksa veya isteksizse bizde durması doğru değil. Konuşup ne gerekiyorsa yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. (HABERTÜRK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

MONTERO'YA HAMBURG TALİP

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Francisco Montero'ya Hamburg talip oldu. Bundesliga 2 temilcisi ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerde transfer konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. Beşiktaş ile Hamburg arasındaki anlaşmanın detayları belli oldu. Bundesliga 2 ekibinin, 23 yaşındaki savunmacıyı sezon sonuna kadar kiralayacağı aktarıldı. Beşiktaş ile Hamburg arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer alacağı ancak bu opsiyonun zorunlu olmayacağı belirtildi. Francisco Montero'nun bu sezon kalan maaşının Hamburg tarafından karşılanacağı kaydedildi. (TRT SPOR)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

BORUSSIA DORTMUND, FERDİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Süper Lig'e mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de sezonun en beğenilen isimlerinden biri Ferdi Kadıoğlu oldu. Milli futbolcu, forma giydiği karşılaşmalarda dikkat çeken bir grafik çizdi. Ferdi Kadıoğlu sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine taktı. Yükselen performansıyla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Borussia Dortmund'un Fenerbahçe'ye resmi teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi. Alman devinin, kapıyı 15 milyon euro ile çalacağı iddia ediliyor... Dortmund'un Ferdi'yi bir süredir izlettiği ve raporların olumlu olduğu öğrenildi. Ferdi'nin Fenerbahçe ile 2026'ya kadar kontratı var. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (14 Ocak 2023)