Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

22.01.2023 - 09:41 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 12 Ocak'ta başlayan transfer döneminde takımlar resmi hamlelere başladı. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

Türkiye'de transfer penceresinin açılmasının ardından Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. 8 Şubat tarihine kadar sürecek transfer dönemi boyunca kulüpler eksik bölgelerine takviye yapmak için çalışacak. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN GRAVILLON HAMLESİ

Devre arasında stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın Andreaw Gravillon'ın kulübü Reims'e teklif yaptığı belirtildi. Fransız basını, Inter altyapısında yetişen Fransız savunmacıya Beşiktaş'ın ilk teklifini yaptığı kaydedildi. Takımında süre almakta zorlanan ve ayrılık isteğini yönetimine ileten Gravillon için Beşiktaş'ın 4 milyon euroluk teklif yaptığı ifade edildi. Gravilion'un da bu teklifi değerlendirmek istediği yazılırken Reims kulübünün de oyuncuyu vermekten yana olduğu kaydedildi. (SPORX)

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'DEN BİR TEKLİF DAHA

Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar hız kazandı. İtalya Serie B ekibi Parma'da forma giyen 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde'yi bir süredir gündeminde tutan Fenerbahçe'den yeni bir hamle geldi. Hollandalı sol bek için yaptığı ilk teklifi reddedilen Sarı-lacivertli yönetim, 6 milyon Euro ve başarı bonuslarının olduğu yeni bir teklif ile Parma'nın kapısını çaldı. 10 milyon Euro'dan 8 milyona inen Parma'nın yeni teklife vereceği cevap beklenmeye başlandı. 21 yaşındaki Oosterwolde bu sezon Parma formasıyla 19 maça çıkıp 1 gol attı. (TAKVİM)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

BOUPENDZA OLMAZSA DJENEPO

Kara Kartal, Boupendza transferinde sonuç alamazsa İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyen Moussa Djenepo için atak yapacak. Beşiktaş yönetiminin 24 yaşındaki Malili sol kanat oyuncusu Djenepo'nun menajeri ile ilk teması kurduğu belirtildi. 2019 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen yıldız futbolcu bu sezon 17 karşılaşmada forma giyerken 1 gol ve 1 asist üretti. 2017 yılında Belçika ekibi Standart Liege'e 50 bin Euro'ya geçen başarılı futbolcu 2 yıl sonra ise Southampton'a 15.7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 29 kez Malli Milli Takım forması giyen genç yıldız bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kariyerinde 145 maçta forma giyen Djenepo, 17 gol ve 12 asist üretti. (TAKVİM)

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

HASAN ALİ KALDIRIM'IN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Galatasaray ve Beşiktaş'a önerilen 33 yaşındaki futbolcu Başakşehir'e veda ederken, şimdilerde ise kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Hasan Ali Kaldırım ne Galatasaray ne de Beşiktaş'tan şu ana kadar beklediği yaklaşımı göremedi. Süper Lig'den de 5 kulübün gündemine gelen Hasan Ali Kaldırım'a Ankaragücü de yakından ilgi gösteriyor. Başkent ekibi ile Hasan Ali arasında görüşmeler devam ediyor. Serbest oyuncu pozisyonunda olan futbolcu da Ankaragücü'ne sıcak bakıyor. Karagümrük'ün de gündemine gelen futbolcu yeşil ışık yaktığı Ankaragücü ile masaya oturacak. Ancak; Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, babası Osman Koca'nın vefatı sebebiyle bu görüşmelerin sarktığı öğrenildi. Takvim'in haberine göre, yakın zamanda Sarı-Lacivertliler'le Hasan Ali görüşmeyi düşünüyor. Gelecek hafta içinde Kaldırım'ın geleceği büyük ihtimalle netleşmiş olacak. (TAKVİM)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN SEFEROVIC AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Benfica'dan kiraladığı Haris Seferovic'in adı Başakşehir ile anılıyordu. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kasımpaşa maçının ardından Seferovic ile ilgili açıklamalarda bulundu. Belözoğlu "Okaka bizim için önemli. Keny de elinden geleni yaptı. Okaka’nın biraz daha topu tutma becerisi yüksek, oyunu da biliyor. Keny çok genç. Ondan da beklentimiz var. Seferovic ile ilgili hiçbir girişimiz olmadı. Sezon başında görüştük ama kendisi Galatasaray ’ı tercih etti. Kendisiyle alakalı girişimimiz yok." dedi.

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

TRABZONSPOR'DAN ELNENY İÇİN HAMLE

Ara transferde Trabzonspor'un stratejisi 'ayrılan isim olursa hamle yapmak'... Ancak kulübe menajerlerden öneriler gelmeye devam ediyor. Bazı isimler de takip ediliyor. Bunlardan birisi de Arsenal'de gözden düşen Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny... 30 yaşındaki oyuncu için şartlar oluşursa teklif yapılacak. (61SAAT)

Günün bomba transfer haberleri (22 Ocak 2023)

Yazarlar