Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

24.01.2023 - 10:12 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer dönemi 1 hafta önce başladı. Kulüplerin transfer görüşmeleri tüm hzıyla sürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SEFEROVİC'E İTALYA'DAN TALİP
Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Haris Seferovic için son iddia İtalya'dan geldi. İtalyan basınında yer alan haberde; Serie A ekibi Salernitana'nın Haris Seferovic'i kadrosuna dahil etmek istediği vurgulandı. Salernitana kurmaylarının İsviçreli santrfor için temaslarına başladığı aktarıldı.

Haris Seferovic'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. İsviçreli santrforun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 30 yaşındaki golcü ülkesinin milli takımında 92 maçta forma giydi ve 25 kez rakip fileleri havalandırdı. (Skorer)

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'DEN OOSTERWOLDE İÇİN 6.5 MİLYON EURO
Fenerbahçe, ısrarla istediği Hollandalı sol bekin transferini bitirmeye çok yakın. Oosterwolde ile 4.5 yıllık sözleşme için el sıkışıldı. Parma’yla kıran kırana süren pazarlıklarda da sona gelindi. İtalyan basınına göre bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlanıyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

BAŞAKŞEHİR, NZABA'YI DİNAMO TİFLİS'E KİRALADI

Medipol Başakşehir'de bir ayrılık daha... İstanbul temsilcisi, Francis Nzaba'nın Gürcistan ekibi Dinamo Tiflis'e kiralık olarak verildiğini duyurdu. Turuncu-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbolcumuz Francis Nzaba, bir yıllığına kiralık olarak Gürcistan Ligi ekiplerinden Dinamo Tiflis forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve Nzaba için hayırlı olmasını temenni eder, futbolcumuza yeni kulübünde başarılar dileriz."

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

ALİ KOÇ'TAN BEŞİKTAŞ'A ZAJC VETOSU
Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc transferinde kötü bir haber geldi. Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Jorge Jesus'un gelecek planlarında yer almadığı ifade edilen Miha Zajc için Beşiktaş resmi teklifini iletti. Ancak; Sarı-Lacivertliler'in 1 numaralı ismi Ali Koç, 28 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'a gitmesine sıcak bakmadı ve ezeli rakiplerinden gelen bu transfer teklifini geri çevirdi.

2019'da Fenerbahçe'ye katılan ve Kanarya'nın daha önce Genoa ile Empoli'ye kiralık gönderdiği futbolcunun da Beşiktaş'a sıcak baktığı biliniyordu. (Takvim)

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

BOEY İÇİN 10 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Galatasaray'da bu sezon başarılı bir grafik çizen Sacha Boey'e Sporting Lizbon talip oldu. O Jogo'da yer alan habere göre; Sporting'in bu transfer için 10 milyon euro bütçe ayırdığı belirtilirken, Galatasaray yönetiminin ise geçen yaz 1.5 milyon euroya alınan Boey için 15 milyon euro istediği kaydedildi. 22 yaşındaki Fransız sağ bek için İtalya'nın Udinese kulübü de G.Saray'a 7 milyon euroluk teklif yaptı ama kabul görmedi. (Sporx)

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'A 'İSRAİLLİ ARDA GÜLER'! BARCELONA DEVREDE
Transferde genç isimlere ayrı bir önem veren Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv'de forma giyen Oscar Gloukh'un peşine düşmüştü. İsrail ekibine 5 milyon euro'luk bir teklif yapan siyah-beyazlılara transferde kötü haber geldi. İspanyol basınında yer alan haberlerde; Salzburg ve Barcelona'nın Oscar Gloukh transferi için oldukça istekli olduğu kaydedildi. Salzburg'un İsrailli oyuncunun bonservisi için 7 milyon euro'luk bir bütçe hazırladığı ifade edildi. Avusturya temsilcisinin Gloukh'a yıllık 1 milyon euro maaş önerdiği belirtildi. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

ERDEN TİMUR'DAN LONDRA ÇIKARMASI
Galatasaray, Chelseali David Fofana için Londra’ya çıkarma yapacak. Erden Timur'un Londra'da Chelsea'li yöneticilerle masaya oturacağı ve oyuncuyu 1.5 yıllığına kiralamak için anlaşma zemini arayacağı belirtildi. Cimbom, 20 yaşındaki Fildişili yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Erden Timur'un Chelsea'li yöneticilerle bu konuyu çözüme kavuşturması bekleniyor. İngiliz ekibinin 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncuyu 1.5 yıllığına kiralamaya sıcak baktığı ancak satın alma opsiyonuna soğuk yaklaştığı belirtildi. (Takvim)

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

ASLAN ARADIĞI STOPERİ İTALYA'DA BULDU
Son dönemde Victor Nelsson'a gelen teklifler nedeniyle arayışlarına hız veren Galatasaray'ın, bu doğrultuda Sampdoria forması giyen Omar Colley ile ilgilendiği öne sürüldü. Teknik direktör Okan Buruk'un da 30 yaşındaki Gambiyalı futbolcu için olumlu rapor verdiği ve bunun üzerine çalışmaların başladığı ifade edildi. İtalyan basını da sarı-kırmızılı kulübün ilgisini doğrularken Sampdoria'nın 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcuyu 4.5 milyon euro'ya vermeye hazır olduğunu duyurdu. (Fotomaç)

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

ASLAN'DA SOL BEKE 3 ADAY
Bir süredir temas halinde olunan Uğur Çiftçi'ye karşı takasta önerilen Emre Taşdemir'in Sivasspor'a gitmeyi kabul etmemesi, süreci zora sokarken, Galatasaray Yönetimi işi bitirmek için bonservis teklifini yükseltmeye karar verdi. Ancak bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşı, Antalyaspor'dan Güray Vural için de temaslar devam ediyor.

Maliyet açısından 34 yaşındaki Güray Vural'ın durumu Galatasaray için daha uygun görünüyor. Teknik patron Okan Buruk'un önceliği ise Uğur Çiftçi'den yana. İki transfer girişiminin de olumsuz sonuçlanması halinde son bir seçenek daha yedekte tutuluyor. Başakşehir'le yolları ayrılan 33 yaşındaki Hasan Ali Kaldırım'ın sol bek alternatifi olarak kadroya dahil edilebileceği ileri sürüldü.

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

KAAN AYHAN'DA GÖRÜŞMELER OLUMLU
Ara transferde kadrosuna stoper takviyesi yapması beklenen Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen milli stoper Kaan Ayhan için yeniden devreye girdi. Siyah- Beyazlı yönetimin Kaan Ayhan için Sassuolo'ya kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Beşiktaş'ın milli oyuncu ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığı, İtalyan kulübü ile yapılan görüşmelerin de olumlu devam ettiği belirtildi. Bu sezon İtalyan kulübüyle 11 resmi maça çıkan yıldız futbolcu, bu maçların 6'sına ilk 11'de başlarken takımına 1 gollük katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncunun Sassuolo ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'TAN CABRAL İLGİSİ
Portekiz basınından Record, Sporting Lizbon'un Jovane Cabral ile yolları ayırmak istediğini ve 24 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş'ın yeniden ilgi gösterdiğini öne sürdü. Bu sezon 3 lig maçında forma giyebilen ve 5 milyon euro değeri olan futbolcuyu Siyah- Beyazlılar'ın kiralamak istediği gündemde.

Günün bomba transfer haberleri (24 Ocak 2023)

Yazarlar