Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

03.02.2023 - 10:40 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer dönemi 8 Şubat'ta sona eriyor. Takımlar transfer ettiği oyunculara imza attırmaya devam ediyor. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

GALATASARAY'DA 3 FORVET ADAYI!
Sarı-kırmızılı kulüp, üçüncü forvet Haris Seferovic'le yolları ayırmıştı. İsviçreli oyuncu İspanyol ekibi Celta Vigo'ya imza atmıştı. Sarı-kırmızılılar'ın forvetteki ilk hedefi Luka Jovic. Fiorentina forması giyen 25 yaşındaki Sırp yıldızı kiralamak üzere görüşmeler devam ediyor. Chelsea'den Fofana ve Crystal Palace'tan Mateta için de temasların sürdüğü belirtiliyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

ISCO, F.BAHÇE'YE TEKLİF EDİLDİ
Dünyaca ünlü yıldız Isco, sezon başında Sevilla'ya transfer olmuş ancak aralık ayında sözleşmesini feshetmişti. İspanyol hücum oyuncusu, ara transfer döneminde Alman ekibi Union Berlin ile anlaştı. Tecrübeli yıldız, imza için girdiği Alman ekibi Union Berlin kulüp binasından eli boş bir şekilde ayrıldı. Avrupa'da transfer penceresinin kapanmasıyla birlikte Isco kulüpsüz kaldı. 30 yaşındaki futbolcu, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye teklif edildi. İspanyol yıldız, 1 yıl opsiyonla birlikte yarım sezonluk imza atmaya hazır.

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN PULISIC İDDİASI
Chelsea'ye büyük umutlarla transfer edilen, ancak bu sezon beklentilerin altında kalan Christian Pulisic'in Galatasaray'a transfer olabileceği iddia ediliyor. 24 yaşındaki ABD'li futbolcu, hem kanatlarda hem de forvet arkasında görev yapabiliyor. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo veya Pulisic'ten birini mutlaka renklerine bağlamayı planlıyor. Golcü transferi de gerçekleşince, hücum hattına iki takviye birden yapılmış olacak. (Fanatik)

Haberin Devamı

NABIL BENTALEB’TEN BEŞİKTAŞ'A VETO
Fransız basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha önce Alman ekibi Schalke'de forma giyen, şu anda ise Fransa'da Angers'te görev yapan orta saha oyuncusu Namil Bentaleb ile ilgili olarak, Beşiktaş'ın teklif yaptığı belirtildi. Ancak Cezayirli orta saha oyuncusunun, kulüpte kalmak istediği ve Siyah-Beyazlı ekibe olumsuz yanıt verdiği bilgisine ulaşıldı.

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

BEŞİKTAŞ'TA SON ADAY VESTERGAARD
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlılarda stoper için Gambiyalı Omar Colley'in ardından bir savunmacının ismi daha gündeme geldi. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; menajerler Premier Lig'de mücadele veren Leicester City'nin Danimarkalı stoperi Jannik Vestergaard'ı Beşiktaş'a önerdiler. Bu teklifin de teknik direktör Şenol Güneş'e iletildiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam eğer bu ismi kabul ederse Danimarkalı stoper satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralanacak. Leicester City ile 2024 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Jannik Vestergaard'ın güncel piyasa değeri 7 milyon euro civarında gösteriliyor. (Takvim)

Haberin Devamı

G.SARAY, BARROW'U KİRALAMAK İSTİYOR

Haris Seferovic ve Patrick van Aanholt ile yollarını ayıran Galatasaray, hücum hattına transfer yapmak için atağa kalktı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılılar, İtalya'da Bologna forması giyen Musa Barrow'u kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. 24 yaşındaki Gambiyalı futbolcu için Galatasaray'ın teklifi ve Bologna'nın cevabı ortaya çıktı. (Takvim)

EMRE DEMİR RESMEN SAMSUNSPOR'DA

Samsunspor, Fenerbahçe'nin Barcelona'dan bedelsiz olarak 4.5 yıllığına kadrosuna kattığı Emre Demir'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)

GALATASARAY'A BARROW'DAN KÖTÜ HABER

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'ya göre Bologna Teknik Direktörü Thiago Motta Barrow'un Bologna'da kalacağını ifade etti. Sarı-kırmızılıların Barrow için Bologna'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı iddia edilmişti.

Günün bomba transfer haberleri (3 Şubat 2023)